L’Alcúdia de Crespins sol·licita a l’IVACE 200.000 euros per a la millora del polígon industrial

0
1220
Polígon industrial de l'Alcúdia de Crespins.

La subvenció preveu actuacions per millorar l’accessibilitat, l’equipament i la seguretat de l’àrea industrial El Canari

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins sol·licitarà ajudes per valor de 200.000 euros a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a la millora i modernització del Polígon Industrial del municipi Així, la nova proposta se suma als 350.000 euros invertits des de l’anterior legislatura en El Canari. Una millora clau per al desenvolupament econòmic i la creació d’ocupació en el municipi, com ha explicat el regidor de l’àrea de Promoció Econòmica, Pedro García, qui a més ha subratllat que amb les futures accions i les que ja s’han dut a terme “es pretén modernitzar el nostre polígon, potenciant-lo i fent-lo més atractiu amb la idea d’una futura ampliació i continuar en la línia de donar solucions a les demandes formulades per l’empresariat”.

Per la seua banda, com ha informat el regidor d’Urbanisme, Jordi Caparrós, aquesta subvenció suposarà “una millora en l’accessibilitat, equipament i seguretat de la nostra àrea industrial”.

En aquesta ocasió, com ha explicat Caparrós, les actuacions previstes inclouen la creació de “dues noves zones d’aparcament en terreny municipal, així com la millora i creació de zones verdes, a més a més, es preveu l’execució al polígon d’infraestructures viàries i urbanes que faciliten el transit de vianants amb la creació de noves voreres i remodelació de les ja existents”. Tanmateix, el projecte persegueix altres objectius com són “millorar la capa de rodadura d’alguns carrers, i també la rehabilitació de tres rotondes i la senyalització horitzontal i vertical del tràfic”.

Finalment, l’alcalde, Roberto Granero, ha remarcat que la nova sol·licitud “completa les inversions realitzades la passada legislatura amb el consens del teixit empresarial per què suposarà una substancial millora en les condicions del polígon”. D’aquesta manera, les intervencions realitzades la passada legislatura com l’obra civil per a la instal·lació de fibra òptica i la millora en seguretat, enllumenat, senyalització i asfalt, entre d’altres, se sumarien a aquesta nova convocatòria amb les que “completarien les intervencions previstes en un inici i així definir totes les demandes de l’empresariat”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí