L’Alcúdia de Crespins presenta una plaça multicolor de paraigües per reivindicar la llibertat LGTBI

  0
  2819
  Imatge de la plaça Generalitat de l'Alcúdia de Crespins

  El muntatge pretén a més de mostrar un missatge solidari, proporcionar més obra a una plaça molt assolellada de la localitat

  La plaça de la Generalitat Valenciana de l’Alcúdia de Crespins present d’es d’este divendres un altre aspecte més colorit i fresc amb la instal·lació d’un mant de paraigües, amb els colors de l’arc de Sant Martí. Una elecció de colors amb un vessant reivindicatiu i solidari pels drets LGTBI. «Des de la regidoria d’Urbanisme junt amb la d’Igualtat vam decidir aprofitar este projecte per a reivindicar, al mateix temps, el dret i el respecte a l’estima de qualsevol forma. Per això hem creat una bandera de l’arc de Sant Martí de 350m²», hi ha explicat el regidor de l’àrea, Jordi Caparrós.

  L’edil ha informat que la instal·lació dels paraigües esta setmana, “no ha estat triada a l’atzar, ja que ahir va ser el dia de la LGTB fòbia”, i a més coincidix amb la II Mostra d’Art Urbà, que tindrà lloc demà a l’Alcúdia de Crespins «perquè volem anar més enllà de la pintura mural i començar a introduir altres arts urbanes que milloren la qualitat de vida dels veïns i milloren la imatge del poble».

  A més a més, la iniciativa d’este canvi estètic de la plaça, on està ubicada la Biblioteca Municipal, pretén, entre altres coses, disminuir la temperatura i permetre l’ús d’esta plaça amb poca ombra durant els mesos més calorosos de l’any, alhora, que també es busca «embellir l’espai i fomentar la felicitat dels alcudians a través dels colors». «Hem unit la lluita contra el canvi climàtic amb solucions intel·ligents passives, que permeten la baixada de temperatures, amb una millor estètica del carrer», ha assenyalat, Jordi Caparrós, regidor d’Urbanisme.

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí