L’Alcúdia de Crespins organitza un acte institucional per al Día Mundial Contra la Violència de Genere

0
798
Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins
Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins

La regidoria de Benestar Social de l’Alcúdia de Crespins organiza ‘Stop Violència’, un acte institucional contra la violència de genere que s’unix a les xarrades monogràfiques destinades a dones i mayores celebradas fins ara. Estes convocatòries compten amb l’assistència i participació de professionals en cada un dels temes, que aporten els seus coneixements en matèries sanitàries, jurídiques, educatives o laborals. La diputació ha intentat maridar temes de salut, polítiques socials, i aspectes laborals per a dones i persones majors, els col·lectius mes sensibles per a l’àrea de Benestar Social de l’Alcúdia de Crespins.

L’acte tindrà lloc a la Plaça de l’Ajuntament a les 18,30h. Segons la Regidora de Benestar Social, Inma Penadés: “les xarrades que hem realitzat i els actes institucionals en el poble pretenen incentivar la inquietud de les persones en qüestions d’interés social, amb 2 objectius clars i remarcats; l’empoderament de la dona i l’envelliment saludable. Les polítiques d’este ajuntament sempre tenen com a preferència a les persones; potenciant i impulsant iniciatives per i per als veïns, com la celebració del pròxim 25 de novembre del Dia Mundial Contra la Violència de Genere”.

Les xarrades celebrades destinades a dones i persones majors han sigut pràctiques i interactives, on la figura d’un professional expert en el tema que implica els assistents és fonamental perquè s’interioritzen conceptes i s’avanç en tema social.

Per un costat l’empoderament de la dona és un dels objectius de ‘Diputació Formant’ que ha plantejat 25 monogràfics als ajuntaments, d’altra banda, l’envelliment saludable és una altra de les prioritats de la Regidoria de Benestar Social. Les persones majors han de tindre un paper actiu, s’ha de reforçar la seua autonomia personal, procurant que siguen persones actives a nivell físic, intel·lectual i social que aprenguen a afrontar l’envelliment i disfruten de major qualitat de vida.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí