L’Alcúdia de Crespins liquida l’exercici de 2018 amb un superàvit de més de 500.000 euros

0
458
Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins.

Des del govern municipal s’apunta que el resultat positiu permetrà abordar diverses inversions a la localitat així com reduir l’endeutament amb les entitats bancàries

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha tancat l’exercici econòmic de 2018 amb un superàvit de 553.014,23 euros, generant una capacitat de finançament equivalent al 11,66% dels ingressos no financers ajustats, “complint així folgadament l’objectiu d’estabilitat pressupostària”, segons es destaca des de l’executiu local.

D’altra banda, el resultat pressupostari de l’exercici és positiu i se situa en 368.424,23 euros; l’estalvi net té un valor de 838.970,10 euros i el romanent de tresoreria per a despeses generals també té caràcter positiu per una quantia de 533.332,58 euros. Pel que respecta al compliment de l’objectiu de regla de despesa, el consistori municipal compleix amb l’objectiu per al 2018 ja que dels 2.941.397,17 euros establits com a topall, l’ajuntament ha computat un total de 2.880.952,79 euros i, per tant, i de conformitat amb la llei, no haurà de formular un pla economicofinancer.

El regidor d’Hisenda a l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, Roberto Granero, ha explicat que després de la liquidació del pressupost de l’exercici passat,”vam seguir amb la línia d’aquesta legislatura complint l’objectiu d’estabilitat pressupostària, obtenint un superàvit de 553.014 euros, complint la regla de despesa així com reduint el volum de deute viu al 25,87%”. “El romanent de Tresoreria resultant, que se situa en 533.332 euros, ens permetrà abordar inversions necessàries per al municipi així com reduir l’endeutament bancari” ha puntualitzat.

Per part seua, l’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigós, ha destacat que aquestes xifres “estan basades en l’equilibri financer, la baixada d’impostos i la reducció de la despesa pública mitjançant polítiques d’estalvi i de major eficiència que estan sent efectives i que estan donant molt bons resultats”. Garrigós també ha ressaltat “que el govern de l’Alcúdia de Crespins ha aconseguit quadrar el cercle, congelant impostos, taxes i reduint el deute des de 2015; augmentant les inversions i l’impuls a la promoció econòmica; i mantenint una constant i ferma aposta per les polítiques socials».

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L'Alcúdia de Crespins delegarà la gestió de residus sòlids urbans en la Mancomunitat

El primer edil ha tingut paraules d’agraïment per a tot l’equip de govern “per tot el treball fet en una legislatura on a més s’ha aprovat sempre els pressupostos dins del termini i en la forma escaient; hem utilitzat les ordenances fiscals per a impulsar la promoció econòmica i s’ha modernitzat l’administració local”. El primer edil també ha incidit en la importància d’amortitzar el deute que s’ha fet en el període d’aquesta legislatura i ha apuntat que “hem complit els objectius que teníem en aquesta legislatura i la intenció del govern de l’Alcúdia de Crespins és no baixar la guàrdia i continuar treballant en la mateixa línia”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here