L’Alcúdia de Crespins inicia este divendres les seues Festes Majors

0
896
Les festes s'allargaran fins l'11 de setembre
Les festes s’allargaran fins l’11 de setembre

Al voltant de 100 actes per a tots els públics es desenvoluparan durant els més de 10 dies que la localitat de l’Alcúdia de Crespins celebra les seues Festes Majors. Així, entre el 2 i l’11 de setembre aquest municipi de la Costera podrà gaudir d’activitats com a concerts, obres teatrals, competicions esportives, sopars, actes religioses i activitats per als més menuts, entre altres.

La regidora responsable, Yasmina Garcia, ha destacat les novetats d’aquesta edició de les Festes Majors i ha manifestat que, tenen com a objectiu “arribar al públic de totes les edats tenint molt en compte als més menuts i deixant temps per a les activitats culturals que enguany, per primera vegada, tindran una pes especial amb la celebració del circuit artístic del proper 8 de setembre que inclourà una exhibició de graffiti, la projecció d’un documental i un concert de jazz a la plaça de la Generalitat”.

No obstant, en el programa d’actes d’enguany destaquen altres novetats com per exemple el Contacontes que actuarà el dia de les Paelles, el 9 de setembre, així com l’actuació d’un quartet que amenitzarà el sopar.

També s’incorpora la celebració d’una desfilada i concurs de disfresses infantil, que tindrà lloc dissabte dia 10 per la vesprada, abans de la d’adults, i que finalitzarà amb un ‘Cantabaila’ amb la finalitat de que “els més menuts tinguen el protagonisme que es mereixen”, tal i com apunta la regidora.

Prèviament, en la nit del diumenge hi haurà Gran Cordà a carrec de la Penya el Cristo i el dimarts 6 , tindrà lloc al paratge del Riu Nou un concurs de bandes de rock encapçalat per Mai Mai.

La responsable de festes ha volgut destacar la gran participació dels membres de la comissió de festes en l’elaboració del programa d’actes. A més, ha comentat que el que es planteja per a l’edició d’enguany “és una estructura d’actes semblant a la de l’any passat a la que se li han afegit actes com la cavalcada de disfresses infantil o el circuit artístic, entre altres”. El que es pretén, ha conclòs, “es mantindre allò que funciona al mateix temps que seguim innovant i incorporant noves activitats”.

Programa de les Festes Majors Alcudia Crespins 2016

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí