L’Alcúdia de Crespins inicia este divendres les seues Festes Majors

0
599
Les festes s'allargaran fins l'11 de setembre
Les festes s’allargaran fins l’11 de setembre

Al voltant de 100 actes per a tots els públics es desenvoluparan durant els més de 10 dies que la localitat de l’Alcúdia de Crespins celebra les seues Festes Majors. Així, entre el 2 i l’11 de setembre aquest municipi de la Costera podrà gaudir d’activitats com a concerts, obres teatrals, competicions esportives, sopars, actes religioses i activitats per als més menuts, entre altres.

La regidora responsable, Yasmina Garcia, ha destacat les novetats d’aquesta edició de les Festes Majors i ha manifestat que, tenen com a objectiu “arribar al públic de totes les edats tenint molt en compte als més menuts i deixant temps per a les activitats culturals que enguany, per primera vegada, tindran una pes especial amb la celebració del circuit artístic del proper 8 de setembre que inclourà una exhibició de graffiti, la projecció d’un documental i un concert de jazz a la plaça de la Generalitat”.

No obstant, en el programa d’actes d’enguany destaquen altres novetats com per exemple el Contacontes que actuarà el dia de les Paelles, el 9 de setembre, així com l’actuació d’un quartet que amenitzarà el sopar.

També s’incorpora la celebració d’una desfilada i concurs de disfresses infantil, que tindrà lloc dissabte dia 10 per la vesprada, abans de la d’adults, i que finalitzarà amb un ‘Cantabaila’ amb la finalitat de que “els més menuts tinguen el protagonisme que es mereixen”, tal i com apunta la regidora.

Prèviament, en la nit del diumenge hi haurà Gran Cordà a carrec de la Penya el Cristo i el dimarts 6 , tindrà lloc al paratge del Riu Nou un concurs de bandes de rock encapçalat per Mai Mai.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La Diputación pone en alerta por hielo y nieve a las bases de Buñol, Villar del Arzobispo, Requena - Utiel y l'Alcudia

La responsable de festes ha volgut destacar la gran participació dels membres de la comissió de festes en l’elaboració del programa d’actes. A més, ha comentat que el que es planteja per a l’edició d’enguany “és una estructura d’actes semblant a la de l’any passat a la que se li han afegit actes com la cavalcada de disfresses infantil o el circuit artístic, entre altres”. El que es pretén, ha conclòs, “es mantindre allò que funciona al mateix temps que seguim innovant i incorporant noves activitats”.

Programa de les Festes Majors Alcudia Crespins 2016

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here