L’Alcúdia de Crespins i la Generalitat valoren les necessitats d’habitatge al municipi

0
1125
Imatge de la reunió entre representants de l'Alcúdia de Crespins i Conselleria

En l’actualitat, la Generalitat gestiona en l’Alcúdia de Crespins 37 habitatges públics, per la qual cosa s’ha acordat valorar fórmules de col·laboració per ampliar el parc públic d’habitatge

La Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica s’ha reunit amb l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins per a valorar les necessitats d’aquest municipi en matèria d’habitatge.

El director general de la Entitat Valenciana d´Habitatge i Sòl (EVha), Alberto Aznar, i la subdirectora de Gestió, Pura Peris, han mantingut una trobada amb l’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Roberto Granero.

En l’actualitat, la Generalitat gestiona en l’Alcúdia de Crespins 37 habitatges públics, per la qual cosa s’ha acordat que l’administració autonòmica i la local valoren fórmules de col·laboració per a intentar ampliar el parc públic d’habitatge en aquesta localitat de La Costera.

El director general de EVha ha destacat l’esforç inversor que la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica està fent per millorar les condicions del parc públic. Només en l´Alcúdia de Crespins s’han invertit prop de 118.000 euros en la reparació de huit habitatges i la reparació d’elements comuns d’un grup d’habitatges del carrer Ricardo Tormo.

A més, està prevista la reparació d’un altre habitatge que s’assignarà a una família del municipi que tinga necessitat habitacional en règim de lloguer social, és a dir, ajustat a les seues circumstàncies socioeconòmiques.

Alberto Aznar ha comentat la importància que tenen aquestes reunions amb els ajuntaments per a conéixer de primera mà les diferents situacions que acompanyen a cada municipi.

“El govern local és aquell que tracta amb major proximitat al ciutadà i, per tant, és la instància administrativa que amb major rigor poden atendre la realitat social i intervindre de la manera més ajustada a les necessitats dels seus habitants, sempre amb la col·laboració del govern autonòmic”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here