L’Alcúdia de Crespins homenatja al desaparegut alcalde Joanjo Masó

0
791
Imatge de la inauguració de la inscripció de memòria
Imatge de la inauguració de la inscripció de memòria

Diumenge passat es va inaugurar en l’Alcúdia de Crespins un parc nou amb el nom del Mestre Joanjo Masó, qui també va ser alcalde amb el Bloc entre 2006 i 2007.  A l’esdeveniment van assistir autoritats, companys, alumnes, familiars i amics per a homenatjar-li en un acte on es va recordar la seua trajectòria, el seu treball i la seua implicació en el poble. A més, com a colofó de l’acte, es va descobrir un pedra en el seu honor que queda en el parc perquè tant els que ho van conéixer com els que no, tinguen present la seua figura. Els seus alumnes i companys van mostrar el seu suport a què el Mestre Joanjo tinga un lloc on es recorde la seua persona.

En el parc es van plantar entre altres, una selecció de plantes aromàtiques autòctones per part del els alumnes del CEIP La Sènia el dia de l’arbre. En definitiva un parc per a disfrutar de les atraccions infantils, on aprendre i disfrutar de la naturalesa com a ell li haguera agradat.

‘Don Joanjo’, com tots el coneixien en el poble, va ser mestre durant 36 anys, va treballar activament en el món sindical formant part des de la seua creació del sindicat de treballadors de l’ensenyança STEPV. També cal destacar la seua faceta política instaurant en l’Alcúdia de Crespins el partit polític del Bloc (ara Compromís) , sent regidor i més tard alcalde. En l’àrea cultural i ecològica va ser un dels fundadors de l’Associació eco-cultural La Garrofera.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí