L’Alcúdia de Crespins obri la seua aula gratuïta per 31 xiquets de 2 i 3 anys

0
966
Escoleta de l'Alcúdia de Crespins

Els escolars entre 0 i 2 anys també es beneficiaran d’un bo infantil que cobrirà la major part de la despesa d’escolarització, ajuda que es calcula a través i en funció de la renda de la unitat familiar

Un total de 31 xiquets de l’Alcúdia de Crespins es beneficien enguany de la matrícula gratuïta de l’aula infantil gratuïta de 2-3 anys de l’escoleta infantil ‘Infants’. Esta prestació es deu a que el consistori va sol·licitar el passat mes de maig la possibilitat de tenir un aula que beneficiara a les famílies perquè aquestes pogueren conciliar la vida laboral amb la personal. D’aquesta forma, el govern de la localitat apunta que està complint amb un dels objectius plasmats en el seu programa electoral, molt d’acord amb les polítiques del Govern del Botànic.

D’altra banda, els escolars entre 0 i 2 anys també es beneficiaran d’un bo infantil que cobrirà la major part de la despesa d’escolarització. Aquesta ajuda es calcula a través i en funció de la renda de la unitat familiar.

La regidora d’Educació en l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, Maite Juan, ha expressat el seu content amb aquesta concessió “perquè ajuda a les famílies del poble i és un dels objectius que tenia aquest equip en assumir el govern”. “Malgrat que encara hem d’aconseguir més coses en Educació i que ens agradaria que hi haguera més aules d’aquest tipus, rebem amb satisfacció aquesta notícia i esperem que siga la primera de moltes més aules”, ha manifestat la regidora.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here