L’Alcúdia de Crespins apel·larà una sentència que expropia una zona verda del Riu Nou

0
1343
Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins
Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins

El Ple de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins va acordar iniciar un procés de lesivitat contra l’expropiació d’una zona verda del Riu Nou, marcada com a tal en els anys 90 amb un govern local del PSPV. Així des del consistori s’afirma que el tribunal «falla sense tenir en compte els arguments jurídics de l’ajuntament, sense valorar-los, clavant-se únicament en la forma i tràmits dels documents, no en el fons«. Entenen així que la resolució «no entra en el tema jurídic de l’assumpte que és dilucidar si l’ajuntament té o no l’obligació legal d’expropiar la parcel·la al propietari».

L’alcalde Javier Sicluna ha manifestat que «el tribunal diu que el procés ha sigut extemporani, cosa no certa, per açò apel·larem perquè es tinguen en compte els nostres arguments, que no són uns altres que no tenim obligació legal d’expropiar la parcel·la, ja que el catàleg de zones humides del 2012 la va designar com a sòl no urbanitzable. No tenim per què pagar una quantia desorbitada i injusta».

Els antecedents assenyalen que la zona verda es va designar sense vincular-se a cap Projecte d’Actuació Programada, donat el gran creixement en zones urbanes del municipi en els anys 90.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here