L’Alcúdia de Crespins aconsegueix més de 60.000 € en subvencions per al pla d’ocupació

0
730
Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins
Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha aconseguit 62.062 euros en subvencions tant del Servef com de la Diputació per a la creació d’ocupació, un «objectiu prioritari» per a l’equip de govern municipal de PSPV-Compromis. Des de l’inici de la legislatura s’ha desenvolupat un Pla d’Ocupació Local per part del consistori, consistent en la creació de treball cobrint a més diferents projectes i necessitats plantejades des de l’ajuntament per a tot el poble.

El Pla Impulsa Ocupació és el que més contractacions ha proporcionat a la població, l’objectiu principal del pla que va començar a desenrotllar-se al juliol de 2015, és dur a terme polítiques actives d’ocupació per a poder reactivar l’economia local tan castigada, repartint així la riquesa en el propi poble. En el cas concret del municipi este Pla d’Ocupació farà possible el treball de 9 persones aturades, per a un període de quatre mesos, a temps parcial del 75% de la jornada, com assenyala el Vicealcalde i Regidor d’Hisenda; Pepe Garrigos.

La selecció del personal per a cobrir els llocs de treball resultants del treball de l’ajuntament es realitzarà seguint els criteris de variació establits en l’anunci de la Diputació Provincial de València i el Servef. Els llocs de treball són de caràcter temporal perquè el que es pretén entre altres coses és cobrir les necessitats de manteniment de les vies publiques, espais verds com a jardins i parcs, que constituïxen la base de l’economia del poble. Des del consistori a més assenyalen que la crisi econòmica ha obligat que este ajuntament prioritze polítiques d’ocupació destinades als col·lectius més desfavorits, ja que la desocupació és un dels problemes del poble.

L’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Roberto Granero, es felicita pels resultats que s’estan obtenint del Pla d’Ocupació Local i destaca que: “La nostra intenció és que les inversions a dur a terme amb les subvencions obtingudes repercutisquen directament en benefici dels veïns, no sols perquè es beneficien del resultat d’eixes inversions, sinó també per a la creació de llocs de treball impulsant així, l’economia local”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí