L’Alcúdia de Crespins contracta 11 persones amb una subvenció de 100.000 euros del Servef

0
1480
Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins

Les contractacions es realitzaran a diferents sectors municipals, des d’una plaça de periodista a altres de jardineria

A partir del pròxim 27 de novembre l’Alcúdia de Crespins comptarà amb 11 nous treballadors municipals contractats en el marc del Programa d’Iniciativa Social de Servef, en col·laboració amb les administracions locals de la Comunitat Valenciana (convocatòries EMCORP, 2017). La subvenció, que prové del programa d’ocupació públic de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ascendix a 100.900 euros i busca afavorir la integració al món laboral.

Gràcies a estes subvencions, gestionades des de l’àrea de Personal, l’Ajuntament reforçarà serveis municipals existents i crearà nous; el programa suposa la contractació de places de periodista, infromàtic i administratiu durant 6 mesos, per un import total de 23.000 euros. També amb una subvenció per import de 79.280 euros a càrrec del programa EMCORP, l’Ajuntament contractarà 8 treballadors per un període de 6 mesos  dos pintors, dos netejadors, dos jardiners i dos peons de brigada d’obres.

L’alcalde i regidor de Personal, Pepe Garrigós i Roberto Granero Vice-Alcalde amb responsabilitat en promoció económica han destacat que la selecció dels treballadors ha sigut efectuada pel propi Servef. Segons el regidor, “esta iniciativa entra en la dinàmica de procurar les condicions idònies per a la reactivació de l’economia local i tots els llocs creats des d’estes subvencions prestaran servei en eixa línia”. Ha aprofitat per a valorar les noves dades d’ocupació: “continua la tendència positiva en les noves altes en la Seguretat Social. Ha sigut un augment equitatiu entre els diferents sectors econòmics de la ciutat. És necessari que tant l’àmbit públic com privat continuem treballant en el mateix sentit”

Des del govern municipal han informat que la selecció dels treballadors ha sigut efectuada pel propi Servef. El regidor de Promoció Económica, Roberto Granero ha destacat que “amb aquestes contractacions es continua la línia de creació d’ocupació iniciada des de principi de legislatura i que suposa una prioritat absoluta del govern municipal”. L’Alcalde i responsable de Personal, Pepe Garrigós ha indicat que “esta iniciativa entra en la dinàmica de procurar les condicions idònies per a la reactivació de l’economia local i tots els llocs creats des d’aquestes subvencions suposaran una millora en els servicis públics que presta l’Ajuntament a la ciutadania, vegent necessari que tant l’àmbit públic com privat continuem treballant en el mateix sentit per crear ocupació”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí