L’alcaldia de la Granja de la Costera decidida per un vot, però amb dos impugnats

0
2840
Carlos Garrido, en la presa de possessió de l'alcaldia en 2015

La població, amb un cos electoral de 247 votants, està pendent d’un recurs del PP que ha impugnat dos vots per tindre xicotets trencaments

El PSPV 107 vots i el PP 106, resultat: quatre conejales per als socialistes i alcaldia per a Carlos Garrido (seria la quarta majoria absoluta), i tres per al PP, que lluitarà per no perdre aquesta batalla inicialment perduda per un vot impugnant dues paperetes que van aparéixer amb xicotets trencaments.

La població, amb un cos electoral de 247 votants, va tindre una gran mobilització de l’electorat que va arribar al 92% de participació, i el resultat s’ha ajustat fins a l’últim moment, i més enllà. El problema: dues paperetes de vots socialistes que van presentar xicotets trencaments i que el PP vol invalidar, i que li donarien l’alcaldia al popular José Miguel Marín.

En la mateixa nit electoral el president de l’única mesa electoral que es constituïa en la població va donar validesa a les dues paperetes i així es va reflectir en l’acta. Però en la mateixa el PP també va voler que es plasmara que no estava d’acord amb que els vots de la polèmica es comptabilitzaren.

D’aquesta manera, i segons avance Levante-EMV, el PP ha anunciat que hui presentarà un recurs a la Junta Electoral de Xàtiva, on s’han enviat -com el preceptiu- la totalitat de les paperetes escrutades, perquè decidisca si les comptabilitza o no.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí