L’alcaldessa de Gandia mostra el seu suport al nou projecte de NWS4 Experience

0
1293
Un dels moments de la recepció.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha rebut a la nova directiva de NWS4 que ha presentat la seua nova marca Networking Safor Experience.

“Ha estat un plaer rebre’ls a Alcaldia. Estan amb moltes ganes de reformular un projecte d’èxit a la nostra ciutat que compta ja amb 8 anys d’història i que està totalment consolidat”.

“Un projecte que no existia a la nostra comarca i que a força de gent que el va impulsar ha aconseguit generar moltes sinergies entre els empresaris. La línia que s’han marcat és molt innovadora. Espere que tinguen molt èxit i vull felicitar pel nomenament de la seua nova presidenta, Inmaculada Roche” va declarar Diana Morant, qui ha afegit que “l’ajuntament de Gandia sempre estarà donant suport a iniciatives com aquesta que fan de la nostra ciutat una Gandia més competitiva i innovadora”.

Per la seua banda, Inmaculada Roche va agrair a l’alcaldessa la recepció i va destacar que “tenim molta il·lusió. Esperem que els projectes que tenim al cap adquirisquen molta força i que creen sinergies entre nosaltres. Amb aquests esdeveniments pretenem crear relacions entre tots els empresaris d’una forma divertida i pràctica, una forma de fer les coses que s’està demostrant com a molt encertada”.

Roche ha informat que el primer esdeveniment que posarà en marxa la nova directiva es realitzarà el pròxim 1 de juny al Jardí de la Casa de la Marquesa a partir de les 12 hores i consistirà en un showcooking de cuina on participaran prop de 70 empresaris que hauran de coordinar per equips per a realitzar diversos plats que posteriorment seran avaluats per un jurat.

A més, durant la jornada, el xef Manuel Alonso de “Casa Manolo” explicarà als assistents les seues experiències com a empresari de l’hostaleria.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La Asociación de Parkinson Gandia Safor renueva su web para facilitar el proceso de asociarse y el acceso a la información

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here