L’alcalde de Sagunt valora l’anunci del President de la Generalitat de construir Parc Sagunt II

0
353
Ximo Puig i Quico Fernández

Ximo Puig assegura la construcció de 6 milions de metres quadrats que permetrà ampliar l’oferta d’espais de gran dimensió a empreses en Parc Sagunt II

LaEl president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat hui durant el Debat sobre l’Estat de la Comunitat Valenciana en Les Corts la iniciativa la construcció de Parc Sagunt II. La iniciativa suposarà disposar de 6 milions de metres quadrats per a ampliar l’oferta d’espais de gran dimensió a empreses.

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, després de conéixer la notícia assegura que este anunci “posa de manifest el compromís absolut i ineludible de la Generalitat amb la nostra ciutat i en este cas concret amb el projecte de Parc Sagunt que, com he anunciat estes setmanes anteriors, és absolutament necessari i prioritari perquè el creixement econòmic i de la reindustrialització, del que Sagunt és protagonista, planteja la necessitat de recuperar molt del temps que s’ha perdut”.

Fernández afirma que “l’anterior administració valenciana ha perdut moltíssimes oportunitats, ha deixat abandonat el parc i sobretot no ha planificat correctament l’ampliació. Per tant, nosaltres ja hem demanat una reunió, si és possible per a la pròxima setmana, per a coordinar-nos tant la Conselleria d’Economia, la Conselleria de Territori i l’Ajuntament per a elaborar el pla que ens ha de portar al més prompte possible a disposar d’este sòl per a la demanda que és previsible en els pròxims mesos”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here