L’alcalde de Sagunt retira les delegacions al regidor José Vicente Muñoz, expulsat del grup d’EUPV


0
2631
José Vicente Muñoz

Muñoz ja no formarà part de la Junta de Govern Local i, en les regidores Roser Maestro i Mónica Caparrós assumiran respectivament les delegació de Noves Tecnologies i de Platges

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha signat este divendres el cessament del regidor José Vicente Muñoz com a membre de la Junta de Govern Local i sisé Tinent d’Alcalde. Així mateix, l’alcalde ha revocat les delegacions conferides a Muñoz de Platges i Noves Tecnologies.

Esta retirada de delegacions es produeix després que esta setmana Muñoz fora expulsat del grup municipal d’Esquerra Unida, en no haver renunciat ell mateix a la seua acta, com li va demanar la formació, per «pèrdua de confiança». El grup municipal d’EUPV també li va demanar a l’alcalde que, en compliment de la llei antitransfuguisme se li retiraren totes les atribucions, fet que s’ha complit ara i Muñoz passarà a ser regidor no adscrit.

Amb la retirada de les delegacions estes es transfereixen a altres dues regidores del grup d’Esquerra Unida. Així Noves Tecnologies s’ha conferit a la regidora Roser Maestro, mentre que la de Platges ha sigut assumida per la regidora Mónica Caparrós, qui, a més, serà la presidenta de la Comissió Informativa Especial sobre remodelació de les platges del Port de Sagunt, Almardà i Corinto.

Esta resolució ja s’ha notificat a la resta de regidors i regidores, es publicarà en el Butlletí Oficial de la Província, així com en el Butlletí d’Informació Municipal, i de la qual cosa es donarà compte en el pròxim ple. ​

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here