L’alcalde de Sagunt (Compromís) acusa als seus socis d’EU de “llavar-se les mans” permetent el ‘pelotazo’ de Lafarge

CaixaBank - MyBox

0
1394
Imatge del ple municipal de Sagunt

Les forces de govern de Sagunt voten dividides permetent que es rebutge recórrer la concessió de la pròrroga de la pedrera amb els informes tècnics municipals

“Esquerra Unida, probablement el que està fent és llavar-se les mans davant un ‘pelotazo’ importantíssim en benefici d’una empresa privada”, d’esta forma ha criticat l’alcalde de Sagunt, Quico Fernàndez, que els seus socis de govern hagen permès amb la seua abstenció (i també la dels altres socis del PSPV) que es rebutge demanar la nul·litat de la pròrroga concedida per la Generalitat a la concessió a Lafarge de l’explotació de la pedrera del ‘Salt del Llop.

Com ja ha passat en anteriors ocasions de rebuig al manteniment de la pedrera Compromís i ADN Morevedre es van quedar sols (encara que esta vegada van tindre l’insuficient suport del regidor no adscrit ex d’EU), davant l’abstenció d’Esquerra Unida i PSPV, i la negativa de PP, Iniciativa Porteña i Ciudadanos.

Fernàndez afirma que des de Compromís i ADN Morvedre estan donant suport a tots els informes que emeten els tècnics municipals “mentre que en la Conselleria, seguixen els dels seus propis tècnics”. Però a més l’alcalde afegeix que la resolució de conselleria “no és correcta perquè no està prenent la decisió l’òrgan competent, que és el Consell, i no la Direcció General”. D’una altra banda subratlla que “a més, no té en compte dos infraccions molt greus que segons els tècnics municipals ha comés Lafarge en la muntanya de Romeu, i no es po tplantejar la continuïtat de Lafarge en Romeu com una pròrroga, sinó que hauria de ser una nova concessió”.

Respecte a l’oposició, l’alcalde manifesta que ha votat en contra del dictamen emés per part de l’ajuntament, mentre que altres grups com Esquerra Unida i PSPV-PSOE han tractat de mantindre’s al marge.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here