L’alcalde rep l’Ontinyent 1931 CF i felicita al club pel seu ascens

0
14276
Imatge de la recepció a l'Ajuntament d'Ontinyent.

Jorge Rodríguez destaca “l’esforç, la humilitat i les arrels” que el club i els jugadors han mostrat durant la temporada

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, rebia aquest dissabte a l’Ontinyent 1931 CF al Palau de la Vila i felicitava els membres del club pel seu ascens a categoria Preferent. L’acte comptava amb la presència de regidores i regidors de l’Ajuntament, representants de l’equip directiu, la plantilla del primer equip i el juvenil en una jornada que en paraules de Rodríguez “és el resultat de l’esforç, la humilitat i arrels. Un club formada majoritàriament per ontinyentins i per gent de la Vall” que són, a més, “gent enamorada del futbol i cada dia ho demostreu”. L’alcalde donava també les gràcies tant als jugadors com al cost tècnic perquè “en aquests moments, si alguna cosa necessitem són alegries perquè són també essencials per vèncer a la pandèmia”.

Durant l’acte el regidor d’Esports, Óscar Borrell, recordava les reunions de treball prèvies a la fundació del club així com totes les jornades acompanyant al club, també intervenia Roberto Bas. L’entrenador destacava que “la gratificació és espectacular. Estem molt contents i satisfets perquè en dos anys hem tingut dos ascensos”. Bas aprofitava l’ocasió per mostrar la seua gratitud en una temporada molt complicada “a la nostra afició, hagen vingut o no a l’estadi, siguen socis o no” i dedica als professionals que han estat en primera línia durant la pandèmia de la Covid-19 el triomf.

Així mateix, el capità del primer equip, Alberto Soro, recordava que “ha sigut una temporada molt atípica” encara que, incidia com “este equip ha donat la cara i ha guanyat tots els partits per poder ser campió”. Finalment, el president del Club, Miguel Ángel Mullor, dedicava unes paraules a la plantilla del juvenil i del primer equip, presents al Palau de la Vila, on destacava que per a nosaltres “poder oferir els títols als representants d’Ontinyent és molt important. Ho necessitàvem i volíem fer-ho”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here