L’alcalde planteja a la ministra de Transports l’arribada del tren al Port de Sagunt

0
759
Imatge de la reunió que ha tingut lloc amb la ministra de Transport.

Darío Moreno també demana que es mitigue l’impacte de la xarxa ferroviària a la ciutat

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha plantejat a la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana l’arribada del tren al Port de Sagunt aprofitant les obres de l’AVE que s’executaran entre València i Castelló. Esta vesprada, l’alcalde ha assistit a una reunió amb la ministra de ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez; el president de la Generalitat, Ximo Puig; i l’alcalde de València, Joan Ribó i l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, en la qual la ministra ha informat sobre els plans del Ministeri per a la línia d’alta velocitat entre València i Castelló. L’alcalde també ha sol·licitat que es prenguen mesures per a mitigar l’impacte de la xarxa de ferrocarril sobre la ciutat.

Darío Moreno ha destacat la importància de la reunió per a Sagunt i ha explicat que han convidat a l’Ajuntament perquè Sagunt és un dels municipis que potencialment podria estar més afectat per estes decisions: «Nosaltres hem posat damunt de la taula dos aspectes que considerem molt importants. En primer lloc, és una molt bona oportunitat per a plantejar algun tipus de connexió de rodalia amb el Port de Sagunt, un element que és importantíssim per a nosaltres; i en segon lloc, i també molt important, la necessitat en cas que s’opte per una ampliació del traçat actual, d’alguna mena de llosa que mitigue l’impacte que suposa la xarxa de trens per a la ciutat, esta cicatriu que, d’alguna forma tenim en el nostre municipi, i que a més incremente la permeabilitat, permetent que la nostra ciutat puga continuar creixent d’una forma molt més integradora».

L’alcalde ha afegit que l’Ajuntament de Sagunt presentarà al·legacions durant el període d’informació pública i que espera que el Ministeri escolte les peticions que ha plantejat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here