L’alcalde i els portaveus municipals voten en ‘Ontinyent Participa’

0
1079
Els portaveus polítics municipals ja han participat

Jorge Rodríguez i els portaveus animen a la ciutadania a participar d’aquest procés

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, els portaveus dels grups municipals, Mercedes Pastor (PP), Sílvia Urenya (Compromís), Paula Garcia (EU) i Juan Revert (Ciudadanos), i el regidor coordinador de l’àrea de Govern Obert, Joan Sanchis (PSPV), ja han exercit el seu dret a vot dins del procés ‘Ontinyent Participa’, pel qual se triaran els projectes més prioritaris per a executar amb una partida de 500.000 euros. La portaveu de PSPV i Directora General d’Habitatge, Rebeca Torró, votava posteriorment per qüestions d’agenda.

El primer edil feia una crida a la ciutadania perquè participe activament i vote quines tres inversions son més necessàries per a la ciutat, entre el 10 projectes triats pel Consell de Ciutat de més de 148 propostes. D’aquesta manera Rodríguez incidia en que “des de 2014 l’Ajuntament d’Ontinyent ve decidint una part dels seus pressupostos junt als ciutadans i ciutadanes, ara es el moment de votar i construint entre tots la ciutat que volem”. Per la seua banda, tots els portaveus municipals coincidien en animar als veïns i veïnes d’Ontinyent a votar i participar d’aquesta iniciativa.

Cal recordar que els majors de 16 anys poden votar, fins al pròxim divendres, a través de la web www.ontinyentparticipa.es, o de forma presencial acudint a qualsevol dels punts de votació següents: el Teatre Echegaray, el Centre Cívic del Llombo, l’EPA Sant Carles, l’Agència de Lectura de Sant Rafel, la Biblioteca de Sant Josep, el CIM de Sant Rafel i l’Ajuntament d’Ontinyent.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí