L’alcalde i els portaveus dels diferents grups polítics municipals voten en ‘Ontinyent Participa’

0
842
Jorge Rodríguez junt amb els portaveus i la regidora de Participació Ciutadana.

Més de 3.500 persones han exercit el seu dret al període de votacions que conclou aquest diumenge a la nit

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, els portaveus dels grups municipals, Natàlia Enguix (La Vall Ens Uneix), Mercedes Pastor (PP) i Nico Calabuig (Compromís), i la regidora de Participació Ciutadana, Virtudes González, exercien aquest matí el seu dret a vot dins del procés “Ontinyent Participa”, pel qual es trien els projectes més prioritaris per a executar a la ciutat en 2021 d’entre els 10 finalistes determinats pel Consell de Ciutat.

El primer edil feia una crida a la ciutadania perquè participe activament i vote quines cinc inversions “son més necessàries per seguir construint entre totes i tots la ciutat que volem”. Per la seua banda, els portaveus municipals i la regidora de Participació Ciutadana coincidien en animar al veïnat d’Ontinyent a votar i participar d’aquesta iniciativa. Cal recordar que en esta edició del procés adaptada a la pandèmia les 10 propostes finalistes es poden consultar a un audiovisual disponible a les xarxes oficials de l’Ajuntament (facebook, twitter i Youtube) a través del qual cada persona i entitat proposant explica els beneficis de la seua proposta per a la ciutat. Fins les 12:00 hores d’aquest dimecres 25 de novembre han votat més de 3500 veïns i veïnes.

Totes les persones majors de 16 anys i empadronades a Ontinyent poden votar les 5 propostes que desitge fins el proper 29 de novembre a les 23:59 hores a través de la plataforma web www.ontinyentparticipa.es, únic sistema de votació d’enguany, en haver-se eliminat les paperetes. A tal efecte, Al llarg d’esta setmana es compta també amb dinamitzadors socials a peu de carrer, equipats amb tablets, per ajudar a votar a tot aquell veïnat que desitge participar en aquesta edició.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Jorge Rodríguez celebra l'oficilització de la seua candidatura a Ontinyent amb un acte amb la militància

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here