L’alcalde d’Ontinyent accedeix a la petició de Ciudadanos de cedir-los una delegació municipal

0
1677
Juan Revert, portaveu municipal de Ciudadanos a Ontinyent

El portaveu de Cs d’Ontinyent, Juan Revert, assumeix la regidoria de Transport, que es manté dins de l’àrea de Territori

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha atorgat una delegació municipal al portaveu de Ciudadanos, Juan Revert, després de la petició formulada dies arrere pel propi portaveu de la formació. Revert assumeix des d’aquest dijous la delegació de Transport, que es mantindrà dins de l’àrea de Territori que coordina Jaime Peris (PSPV), qui fins ara s’havia fet càrrec directe d’esta delegació.

Entre les línies de gestió encetades, a les que Revert té encàrrec de donar continuïtat i completar, es troba l’elaboració del Projecte de Servei Públic de Transport Urbà, document en el que s’ha està treballant, i que incorporarà propostes incloses al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) elaborat esta legislatura. Aquest projecte suposarà la base per elaborar el nou contracte del Servei Municipal de Transport Urbà, que eixirà a concurs després de molts anys de funcionament amb pròrrogues.

Derivat de la consecució d’estes dues línies mestres, el nou regidor delegat de Transport procedirà a realitzar altres gestions que atenen alguns dels objectius del PMUS, com seran estudiar la creació d’una línia de transport públic cap a les noves zones comercials que han sorgit en l’entrada sud de la ciutat (Family Cash, Economia Cash, nou Mercadona en projecte); millorar l’experiència de l’usuari informant en les parades de la freqüència de pas; o preparar les infrastructures necessàries per a portar el transport públic al nou hospital.

Altra de les encomanes que tindrà que afrontar Revert és l’adquisició d’un autobús elèctric per operar en la línia L2 de transport urbà. Des de l’àrea de Territori es va sol·licitar una ajuda del fons europeu FEDER 2014-2020 que es coneixerà al més d’abril. Els propers dies es procedirà a realitzar-se diverses proves de vehicles d’aquest tipus en previsió que siga concedida l’ajuda demanada.

Col·laboració

La col·laboració de formacions polítiques en governs de signe polític diferent i fins i tot contrari ha estat habitual en Ontinyent. Així cal recordar que actualment la portaveu d’Esquerra Unida, Paula Garcia, també gestiona l’àrea de la Dona; mentre que el PP gestiona la delegació de Cementeri a través de la regidora Mercedes Pastor; Arxiu amb Alberto García Juan; i Enllumenat amb Francisco Penadés.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí