L’alcalde de Sagunt informa en persona als veïns de Fusió sobre el soterrament da la línia d’alta tensió

CaixaBank - MyBox

0
1384
Darío Moreno ha parlat directament amb els veïns

La finalitat de la trobada ha sigut traslladar que el procés administratiu ha finalitzat i que les obres podrien començar entre els mesos de març i abril

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, es va reunir aquest dimecres amb veïnes i veïns de la urbanització Fusió per informar-los de les últimes notícies sobre el soterrament de la línea d’alta tensió. En concret, l’alcalde els ha explicat que el procés administratiu, que depén de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, havia finalitzat i que l’inici de les actuacions depén d’Iberdrola. Darío Moreno ha manifestat que ha mantingut contacte amb l’empresa i que li han informat que en principi les obres podrien començar entre els mesos de març i abril. Per això, l’alcalde ha expressat: «des de l’ajuntament se seguiran de prop estes obres per assegurar que així siga».

Així mateix, la reunió també es va aprofitar per parlar d’altres temes que preocupen en el barri, sobretot respecte a la falta de recepció de la totalitat del Programa d’Actuació Integrada (PAI) de la zona, pel fet que falten algunes actuacions per part de l’agent urbanitzador. L’alcalde sobre esta situació ha afirmat: «Per part de l’Ajuntament continuarem posant pressió en l’agent urbanitzador perquè complisca amb les seues obligacions. També, començar a prestar serveis en una zona que considerem que ha estat una mica abandonada durant molt de temps».

Així que, l’alcalde ha expressat que «en la legislatura anterior van començar a posar-se els fonaments perquè hui comencem a veure resultats», al mateix temps que afirma: «ara el que toca és que siga una zona amb serveis plens perquè torne a ser un pol d’atracció d’empreses, de persones, d’activitat per a la nostra ciutat, un motiu del qual sentir-se orgullós».

Cal recordar que el 28 de gener, la directora general d’Indústria, Energia i Mines va signar la resolució autoritzant l’actuació que modifica al seu torn una resolució del 13 de juny de 2011 que autoritzava a Iberdrola Distribució Elèctrica SAU a executar el projecte. Amb l’actual resolució s’autoritza la construcció d’un tram de 396,64 metres de línia subterrània d’alta tensió a 132 kV de doble circuit, al seu pas per la citada urbanització; i la construcció d’una línia aèria de les mateixes característiques amb una longitud de 350 metres a la qual es connecta el tram subterrani. Esta actuació compta amb un pressupost de 745.282,96 euros i té un termini d’execució de sis mesos, encara que podria sol·licitar-se una ampliació si fóra necessari.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here