L’alcalde de Sagunt i els portaveus polítics es reuneixen amb els treballadors de Pilkington després de l’anunci de l’ERO

0
1699
Treballadors de Pilkington, durant la reunió a l'Ajuntament de Sagunt.

L’Ajuntament de Sagunt manifesta el seu suport i solidaritat amb els treballadors i les treballadores per a donar continuïtat a la planta

Després de l’anunci fa uns dies per part de la direcció de Pilkington Automotive España S.A. del tancament de la línia de laminatge, s’han reunit este matí a l’Ajuntament de Sagunt l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i la Junta de Portaveus (PSPV, Compromís, IP, PP, EU, Cs i Vox) amb representants del comité d’empresa i el seu president, Rubén López Redondo, per a conéixer de primera mà la situació de la factoria i del seu personal.

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha expressat referent a estes «males notícies» el suport a la plantilla des de l’Ajuntament de Sagunt. «Portàvem mesos insistint a la direcció de l’empresa sobre la necessitat d’un pla d’inversions que comptaria amb el suport públic, i que garantiríem totes les ajudes que poguérem aconseguir a diferents nivells, tant a nivell del Govern Central com a nivell del Govern Autonòmic».

Així mateix, el primer edil ha explicat que s’havien realitzat múltiples reunions amb la Generalitat en eixa línia i amb el comité d’empresa fent-los partícips perquè «estava en l’interés de tots poder mantindre aquesta línia oberta i el centre productiu al complet. Secundarem, per descomptat, als treballadors i les treballadores en totes les seues mobilitzacions». També, s’ha oferit per a dirigir-se a l’empresa amb «la mà tendida» perquè «recapacite, tire marxa arrere en esta decisió de tancament i puguem parlar del futur de la planta».

«És imprescindible per a esta comarca i per a esta ciutat, que defensem els llocs de treball i així serà el nostre compromís des d’este ajuntament» ha remarcat Moreno.

El passat mes de març, el Ple de l’Ajuntament de Sagunt aprovava per unanimitat una declaració en suport a les treballadores i treballadors de la planta de producció que Pilkington té situada en el municipi. En la sessió del Ple Municipal que va tindre ahir lloc, abans del seu inici es va cedir la paraula a un dels portaveus de la plantilla perquè exposara la seua situació, si bé ha sigut hui la reunió oficial.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí