L’alcalde de Sagunt es reuneix amb la delegada del Govern per tractar el problema de les platges d’Almardà


0
3874
Imatge de la reunió amb la delegada del Govern.

En la reunió també van abordar assumptes relacionats amb infraestructures, instal·lacions o patrimoni

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, va tindre ahir una trobada a València amb la delegada del Govern, Gloria Calero. En esta reunió es va tractar, en primer lloc, la problemàtica de les platges del nord del municipi (Almardà, Corinto i Malvarrosa), «ja no sols perquè no siguen exactament les platges que volem i que s’han anat degradant, sinó perquè suposen un gran problema de seguretat per al nostre municipi», ha declarat Moreno.

Segons l’alcalde, estes platges necessiten l’ajuda de la delegació del Govern per poder veure una actuació urgent, per part de Costes, «que pose solució al problema independentment d’eixe projecte a llarg termini per a les platges».

D’altra banda, es va abordar el problema de la dessaladora, que correspon al Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, així com també la construcció de la nova comissaria de Policia Nacional, competència del Ministeri de l’Interior.

Durant la reunió també va haver-hi diàlegs sobre les infraestructures, «moltes de les quals, importantíssimes per a la competitivitat de la nostra economia»; així com també es va discutir sobre el patrimoni, particularment del Castell i del Teatre Romà, obres patrimonials competència del Ministeri de Cultura i de la Generalitat Valenciana. «És imprescindible que entre les tres administracions existisca un pla que porte a posar en valor el patrimoni de la nostra ciutat i que realment el col·loquem en el lloc que es mereix», ha assegurat el primer edil.

Finalment, també van parlar sobre la connexió del Port de Sagunt amb la xarxa de rodalies; sobre el projecte definitiu del corredor Cantàbrico-Mediterrani; el cobriment de les vies del tren al seu pas pel nucli urbà de Sagunt i la construcció del nou accés nord a l’AP-7 i instal·lació de sistemes d’insonorització al seu pas pel nucli urbà, tots estos temes de competència del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana

L’alcalde ha informat que esta ha sigut una primera reunió de treball, però en els pròxims mesos hi haurà més. Amb estes trobades, «s’intentarà posar una solució definitiva a totes estes problemàtiques que involucren el Govern d’Espanya respecte a la nostra ciutat».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here