L’alcalde de Sagunt es reuneix amb el ministre de Cultura per a reclamar-li «un canvi de rumb» en la conservació del teatre romà i del castell

0
2458
Darío Moreno i José Manuel Rodríguez, al Ministeri de Cultura.

Darío Moreno ha sol·licitat que s’implique l’Ajuntament de Sagunt en la presa de decisions respecte a les obres pendents

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, s’ha reunit hui amb el ministre de Cultura i Esport, José Manuel Rodríguez, per a exposar les deficiències del teatre romà i del Castell.

Moreno ha catalogat la reunió de «molt productiva» en una trobada en el qual s’ha tractat el tema de les obres inacabades del teatre romà, ja que «porten pendents massa anys», però un altre dels temes importants ha sigut l’estat d’abandó del castell. «Hem pogut mostrar-li imatges i parlar de quins creiem que són els següents passos a seguir. Volem que s’implique l’Ajuntament en la presa de decisions atés que som nosaltres precisament els qui més podem percebre quines són les deficiències d’aquesta gran infraestructura», ha assegurat Moreno.

Una vegada exposades les preocupacions, el ministre ha recollit tota la documentació presentada per l’alcalde i ha anunciat que en els pròxims mesos realitzarà una visita a Sagunt «per a conéixer de primera mà el problema» i que el seu equip es posarà ja a treballar «per a poder començar a donar solucions a aquest problema històric que té la nostra ciutat», ha explicat el primer edil.

Finalment, Moreno espera veure «un canvi de rumb i, a partir d’ací, passos en la bona direcció per a col·locar al castell de Sagunt exactament on es mereix, que és ser una joia arquitectònica i històrica del nostre país al més alt nivell».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here