L’alcalde de Sagunt comunica l’ajornament de les Falles i mostra la solidaritat a les falleres majors i a tot el col·lectiu afectat

0
784
L'alcalde Darío Moreno amb les falleres de Sagunt

Darío Moreno afirma que “a ningú li agrada aquesta decisió, però és un tema de salut pública que no ha deixat opció”

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha oficialitzat també l’ajornament de les Falles a la ciutat, després de rebre una cridada oficial de Presidència, que va comunicar ahir la suspensió de les festes a totes les comarques valencianes.

Davant aquesta decisió Moreno ha expressat la seua solidaritat amb les falleres majors del Camp de Morvedre (Sandra Ordiñaga i Aitana Sánchez) i amb les seues corts d’honor, a més també de la resta de falleres majors, prsidents i fallers i falleres de totes les comissions de la ciutat. D’una altra banda també ha lamentat la situació que afecta a artistes, pirotècnics, floristes etc.

L’alcalde de Sagunt ha manifestat que “a ningú li agrada aquesta decisió, però és un tema de salut pública que no ha deixat opció. La decisió s’ha pres en base a criteris tècnics i mèdics per frenar l’expansió del virus i assegurar que el nostre sistema sanitari puga fer front a l’increment de malalts”.

D’una altra banda també ha informat Darío Moreno que han demanat una reunió urgent amb els presidents de les falles i amb la FJFS, per coordinar-se i minimitzar els problemes que planteja l’ajornament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here