L’alcalde de Sagunt (Compromís) critica que «si abans era el PP el que volia carregar-se les platges de Almardà, ara és el PSOE”

0
1572
La platja d'Almardà de Sagunt.

L’alcalde Quico Fernàndez s’entrevistarà amb la Direcció General de Sostenibilitat de la Costa per a manifestar la seua oposició al projecte del front litoral d’Almenara i sud de Castelló

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, viatjarà fins a Madrid per a entrevistar-se el pròxim 31 d’octubre amb la Direcció General de Sostenibilitat de la Costa per a manifestar una vegada més la seua oposició al projecte constructiu que pretén estabilitzar el front litoral d’Almenara i la costa sud de Castelló, perquè “ni ens han contestat a les al·legacions que plantegem, ni hem tingut resposta de per què hi ha hagut un canvi de govern i la postura contínua sent la mateixa”, ha afirmat.

“Si abans era el Partit Popular el que volia carregar-se les platges de Almardà, ara és el Partit Socialista”, ha declarat Fernández que demanda al nou govern espanyol una resposta de per què recolza un projecte, que va nàixer dels populars, i que “pretén beneficiar a les platges de la província de Castelló, com si hi hagueren fronteres, plantejant amb açò un impacte negatiu per a les platges del nord de Sagunt”.

L’alcalde incidix que hi ha hagut un canvi de govern, però no de polítiques. A més, afig que “resulta especialment curiós que en alguns àmbits de l’administració no hi haja hagut canvis. Crida l’atenció que el responsable de la Demarcació de Costes de València continue sent la mateixa persona que hi havia abans del canvi de govern”. Alguna cosa que, segons ell, s’assembla a la situació de Parc Sagunt on els representants del consell d’administració de Madrid “són, en gran manera, els mateixos que estaven designats pel partit popular; persones que han obstaculitzat alguns acords”.

Fernández assegura que esta “falta d’iniciativa” del nou govern socialista a l’hora de canviar al personal de les administracions crea malestar i que a ell el sorprèn i li deixa perplex que hi haja hagut un canvi de govern, però no canvis en els llocs de designació política. “En la política de costes el perjudicat és Sagunt i en les decisions que s’han pres en Parc Sagunt els representants a Madrid l’única cosa que han fet és posar problemes i continuen posant-los”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here