L’alcalde de Sagunt anuncia una macrofesta d’aniversari amb els xiquets i xiquetes una vegada superada la pandèmia

0
2122
Darío Moreno, alcalde de Sagunt

Es tracta d’una de les activitats per a les quals està treballant el consistori perquè els xicotets puguen tindre una gran festa d’aniversari després que acabe el confinament

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha dictat un ban especial per a celebrar una futura macrofesta d’aniversari per a tots els xiquets i xiquetes del municipi que durant este confinament hagen complit anys a la que també està convidada tota la infància de la ciutat. Esta és una de les activitats per a les quals està treballant el departament de Joventut una vegada que s’haja alçat l’estat d’alarma i s’haja superat la pandèmia. Concretament, esta gran festa, oberta a tots els xiquets i xiquetes, tindrà lloc en el Casal Jove en una data que es farà pública en el seu moment.

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno ha volgut destacar que també s’han posat en marxa altres iniciatives específicament per als més xicotets, com l’autorització perquè el Ratoncito Pérez puga circular pels carrers de Sagunt per a arribar a les cases dels més xicotets i la felicitació d’aniversari per part de la Policia Local als xiquets i xiquetes que complixen anys durant el confinament.

En esta mateixa línia, Moreno ha explicat que, «per a este gran esdeveniment, s’ha fet un ban d’establiment d’esta festa, perquè ningú tinga dubte que es celebrarà esta reunió una vegada que passe la situació de crisi. L’objectiu d’esta activitat és que tots els xiquets i xiquetes de la nostra ciutat puguen vindre a celebrar de manera conjunta el seu aniversari, independentment que haja sigut al principi o final de la crisi sanitària. També, els amics i amigues estaran convidats a esta celebració d’alegria», ha puntualitzat l’alcalde, a més de considerar que esta celebració particular i aportació d’alegria són molt importants en este moment.

Les famílies dels xicotets que hagen complit anys durant la crisi hauran d’enviar les corresponents dades a l’adreça de correu electrònic joventut@aytosagunto.es .

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here