L’alcalde de Sagunt afirma que les platges d’Almardà i Corinto necessiten una actuació urgent de la Demarcació de Costes

0
3682
Imatge de la reunió de l'alcalde de Sagunt amb els veïns d'Almardà.

L’Equip de Govern es reunix en audiència ciutadana amb veïns i veïnes d’Almardà per tractar la situació de les platges i altres assumptes

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Sagunt es va reunir aquest dijous amb veïns i veïnes d’Almardà en una audiència ciutadana, una iniciativa que segons indica l’alcalde, Darío Moreno, s’emmarca dins de la voluntat de l’Equip de Govern de tindre una comunicació directa amb la ciutadania. En la trobada, Moreno ha explicat que es va parlar de la situació de les platges, ja que estes abans no eren de pedres ni de graves, per la qual cosa manifesta que esta situació s’ha de revertir, perquè en l’actualitat s’ha convertit en un problema de seguretat per al bany sobretot de persones majors i menors d’edat. També van assistir a esta audiència pública el tinent d’alcalde d’Almardà, Pepe Gil, i altres membres de l’Equip de Govern, així com el president de l’associació de veïns, José Girona.

«Necessitem que la delegació de Costes duga a terme una actuació urgent, més enllà d’eixe projecte a llarg termini que ha d’arribar», ha afirmat l’alcalde, que va concretar al mateix temps que tant les institucions com la ciutadania havien de seguir amb la pressió social.

D’altra banda, Moreno ha destacat que en esta reunió també s’ha parlat d’altres projectes de la zona i de la voluntat de l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Sagunt per anar endavant amb la urbanització de determinats polígons. A més, ha afegit que també es va parlar dels problemes quotidians, com la neteja i la jardineria, entre altres.

Finalment, l’alcalde ha qualificat esta trobada com positiva, ja que en esta audiència l’Equip de Govern ha rebut diverses propostes i idees dels ciutadans i ciutadanes per a millorar la gestió d’este nucli urbà.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here