Vidal, que proposava que l’alcalde de l’Olleria cobrara 120 € setmanals, rebrà 923 €: «les coses han canviat»

0
897
Juan Ramón Vidal, nou alcalde de l'Olleria (PP)

El nou govern del PP de Ramón Vidal duplicarà la despesa arribant a 106.615 euros front als 55.600 euros a l’any del govern de Compromís de Julià Engo

El nou alcalde de l’Olleria, Ramón Vidal (PP), en desembre de 2017, quan estava a l’oposició, va proposar que l’aleshores batlle Julià Engo (Compromís) i els seus regidors cobraren 120 euros bruts a la setmana, no obstant ell en percebrà 923 € setmanals, és a dir 48.000 € a l’any després d’augmentar-se el sou un 500% respecte al seu predecessor. La justificació donada en l’últim ple ha sigut «les coses han canviat».

Concretament, com recordava el propi Engo, ara portaveu de Compromís, la proposta realitzada per Vidal en el seu moment era que «l’Alcalde i la resta de regidors que ostenten delegacions exerciran els seus càrrecs amb una dedicació parcial de 10 hores setmanals, i percebran una retribució econòmica de 12 euros bruts per hora de treball efectiu, que inclou la part proporcional de les dues pagues extres i les vacances».

Amb tot des de Compromís per l’Olleria es critica que en global, el nou govern del PP, gairebé duplicarà el cost que tindrà per a les arques municipals, un total de 106.615 euros a l’any, front als 55.600 euros que tenia el de Julià Engo.

De la proposta, que va tindre l’abstenció del PSPV i el no de Compromís, la coalició destaca tres conceptes: 42.000 euros anuals per a l’alcalde Ramón Vidal; 28.000 euros per al regidor Daniel Semper; i 7.323 euros per a cadascun de la resta dels 5 regidors del govern del PP.

Es puntaulitza també que la quantitat duplica la del govern en solitari de Compromís, però també quan es governava amb el PSPV, ja que els dos regidors socialistes cobraven 26.900 euros, el que suposen 82.500 euros entre les dos formacions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here