L’alcalde de la Font de la Figuera expulsa a la portaveu del PP acusant-la de fer-li un comentari homòfob en el ple

0
915
Imatge del moment en el qual la regidora del PP abandona el ple de la Font de la Figuera.

La regidora popular li va manifestar a l’alcalde Vicent Muñoz que “el que li agradaria és ser com jo, tant política com físicament”, el que va originar un encreuament de retrets i va acabar amb la portaveu del PP expulsada

L’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz (Compromís), va expulsar en el passat ple a la portaveu del PP, María José Penadés, acusant-la de fer-li un comentari homòfob en dir-li en el ple municipal: “Jo crec que el que li agradaria és ser com jo, tant política com físicament”, va afirmar l’edil popular.

Aquest comentari, rebutjat per l’alcalde durant la sessió, va suposar un encreuament de retrets que va acabar amb la portaveu del PP expulsada per interrompre el torn de paraula de l’alcalde en reiterades ocasions, i seguida voluntàriament per la resta de conejales del PP

Muñoz criticava aquest comentari lamentant que Penadés “confon sexualitat amb identitat sexual”, alhora que recordava que “no és la primera vegada que em fa comentaris despectius d’aquesta classe”. L’alcalde recordava una ocasió anterior en la qual en un altre ple la portaveu del PP es buró del per utilitzar ventalls durant actes públics i li convidava que també es posara talons. Aquest comentari va obtindre una contestació pública: Muñoz, en un acte del festival de curtmetratges local ‘Imagina’t’ va eixir a l’escenari amb talons però afegint que no era el seu.

Davant aquesta expulsió la regidora popular ha reaccionat amb un comentari en el seu facebook retraient a Vicent Muñoz “quina pell més fina”. Alhora recordava el moment dels talons afirmant que quan va aparéixer vestit així Muñoz ho va fer “assemblant-se a mi” i que va ser “reconegut per ell mateix públicament”. Penadés assegura a més que aquest ha sigut un episodi més de la seua actitud enfront d’ella assegurant que utilitza “to despectiu, prepotent i violent quan es dirigeix a mi en els plens”.

No és la primera vegada que Muñoz ha tingut problemes d’aquest caràcter, ja que l’any passat va guanyar un judici contra un veí que també li va proferir comentaris homòfobs en les xarxes socials. Després del ple Vicent Muñoz ha afirmat que aquesta topada és “el súmmum del setge i terrorisme psicològic”, que “és molt complicat gestionar aquesta crispació perquè aquesta gent només té una estratègia de desgast” i que “no tenen arguments”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here