L’alcalde de la Font de la Figuera es reuneix amb el conseller d’Economia per tractar l’adhesió a la Llei d’Acceleració

0
545
Imatge de la visita de Climent a la Font de la Figuera.

Els projectes empresarials declarats prioritaris d’inversió tindran una tramitació preferent i urgent

L’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, s’ha reunit aquest dimarts amb el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, per a tractar la possible adhesió del municipi a la Llei d’Acceleració de Projectes d’Interés Prioritari (LAIP).

La LAIP es va aprovar l’abril passat, enmig de la crisi sanitària, per a generar ocupació i estimular la reactivació econòmica i ja són 6 els municipis valencians que s’han adherit a través de convenis a aquesta llei que persegueix incentivar i atraure activitats industrials, comercials i de serveis de les quals es deriven beneficis afegits de caràcter social, mediambiental i innovador.

El conseller ha traslladat a l’alcalde de la Font de la Figuera la importància d’estrènyer la col·laboració interadministrativa entre tots els departaments i organismes de la Generalitat i també amb aquelles corporacions locals interessades.

Els projectes empresarials declarats prioritaris d’inversió pel Punt d’Acceleració a la Inversió tindran una tramitació preferent i urgent, amb el resultat d’una reducció a la meitat dels terminis dels tràmits establerts en els procediments administratius de la Generalitat que hagen de seguir-se per a l’execució efectiva del projecte.

Perquè un projecte puga ser tramitat com a prioritari haurà d’aportar a la Comunitat un valor afegit en àrees preestablides com el desenvolupament tecnològic i la innovació o la generació d’ocupació i la protecció mediambiental, la promoció de la inclusió social, igualtat i conciliació en l’àmbit laboral entre altres.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí