L’alcalde de Font de la Figuera trasllada a Imelsa les preocupacions sobre la massa forestal local

0
677
L'alcalde Vicent Muñoz ha acompanyat a
L’alcalde Vicent Muñoz ha acompanyat a Agustina Brines

La gerent d’Imelsa, Agustina Brines, ha mantingut una reunió de treball a la Font de la Figuera amb el seu alcalde, Vicent Muñoz, en una trobada en el qual també han estat els responsables de les àrees de Medi ambient i de Gestió Forestal i del Mitjà Rural de l’empresa pública de la Diputació de València; així com la regidor d’Agricultura, Medi ambient i Infraestructures, Carmen Asensi.

Durant la visita, l’alcalde ha traslladat a Brines la seua “preocupació per la gran superfície de massa forestal que té La Font de la Figuera, amb la particularitat de limitar amb el territori de Castella-la Manxa”, per la qual cosa ha sol·licitat “la tornada de la base d’una brigada forestal al municipi”. En matèria mediambiental, Vicent Muñoz ha posat sobre la taula “les particularitats de les zones enjardinades del municipi, que en alguns casos presenten problemes deguts als treballs de poda realitzats en el passat”. Agustina Brines s’ha compromès a “estudiar, juntament amb el gerent Víctor Sahuquillo, les peticions de l’alcalde i tractar d’oferir solucions globals a les seues necessitats, tant en matèria forestal com mediambiental”.

En aquest sentit, Brines ja ha avançat que “des de l’àrea de Medi ambient de l’empresa s’està treballant ja en l’elaboració d’una guia d’assessorament als municipis en el manteniment de les seues zones verdes”. Pel que fa a la ubicació d’una base fixa de brigades, tant la gerent com el director de l’àrea de Gestió Forestal i del Mitjà Rural van manifestar que “es tractarà aqueixa possibilitat en el marc de l’estudi que, juntament amb Víctor Sahuquillo, s’està realitzant sobre la localització i distribució de les bases de les brigades forestals”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here