L’alcalde de Faura, Toni Gaspar, tornarà a ser el president de la Diputació de València

0
210
Toni Gaspar
Toni Gaspar

La direcció provincial del PSPV aposta per repetir amb la presidència de l’ens provincial que en este mandat probablement tindrà a Compromís com a únic soci

Toni Gaspar, l’alcalde de Faura, tornarà repetirà com a president de la Diputació de València en este pròxim mandat. Així s’ha decidit des de la direcció provincial del PSPV encapçalada per Mercedes Caballero, segons com avançava el diari Las Provincias.

El passat mes de maig Gaspar va tornar a guanyar per cinquena vegada les eleccions municipals per tornar a ser alcalde de Faura. Després va ser inclòs dins el llistat de diputats provincials que escollirà el PSPV de la província de València, liderat per Mercedes Caballero, próxima a José Luis Ábalos i a Pedro Sánchez, la qual cosa va suposar la completa renovació dels diputats provincials, excepte el propi Toni Gaspar.

Després d’aquest senyalament quedarà per ser escollit probablement amb els vots de socialistes i de Compromís, repetint així un govern provincial de caire progressista com en el passat mandat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here