L’alcalde de Cullera fitxa com a cap de gabinet al fins ara director de comunicació d’À Punt, Josep Moreno

0
409
Josep Moreno

Josep Moreno ha sigut diputat socialista a les Corts Valencianes i també cap de gabinet de l’antic líder del PSPV Jorge Alarte

L’alcalde de Cullera, Jordi Mayor (PSPV), ha fitxat per a ser el seu cap de gabinet al fins ara director de Comunicació d’À Punt, Josep Moreno, incorporant-se així a la nova etapa política a la localitat de la Ribera Baixa amb un govern de majoria absoluta socialista.

Josep Moreno ha comunicat la seua baixa d’aquest càrrec del qual formava part des de maig de 2018, havent sigut ell qui va posar en funcionament aquest departament de comunicació de la nova televisió autonòmica.

Moreno va ser entre 2000 i 2008 cap del Departament de Comunicació i Premsa de l’Ajuntament d’Alaquàs amb Jorge Alarte com alcalde i posteriorment cap de gabinet. També va ser soci fundador de l’empresa Asesoramiento y Estudios de Imagen SL, una consultoria de comunicació i imatge que desarroló campanyes tant d’àmbit autonòmic com nacional.

Posteriorment, i continuant amb Jorge Alarte, va ser el seu cap de gabinet en la seua etapa com a Secretari General del PSPV (2008-2011); l’any 2011 va resultar elegit diputat a les Corts Valencianes. Durant aquest període va participar en la Comissió de Control de l’Actuació de la RTVV (Radiotelevisió Valenciana) i les seues societats de la qual va ser designat portaveu per la seua vinculació professional amb el sector de la comunicació pública. Va col·laborar a més en la redacció del text alternatiu a la Llei 3/2012, de 20 de juliol, de la Generalitat, d’Estatut de Radiotelevisió Valenciana, i ponent d’aquesta davant les Corts Valencianas.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here