L’alcalde d’Alzira reivindica les infraestructures pendents per a un pla d’emergència davant les inundacions

0
2574
El riu Xúquer, crescut, al seu pas per Alzira

Diego Gómez exigeix un Pla de Conca contra Inundacions i reclamar les infraestructures hidràuliques necessàries

Desprésd’una jornada llarga i tensa, marcada per la preemergència i la inquietud, aquest dimarts per la nit l’Ajuntament d’alzira ja anunciava que el cabdal del riu Xúquer estava estabilitzat a la ciutat, el que donava motiu a l’optimisme de cara a la matinada.

En estos moments, encara que queden tronades actives, el riu baixa molt poc a poc els seus nivells, i el barranc de la Casella ja esta per baix dels 3 m despertem amb bones notícies, el Riu Xúquer ha començat a baixar i també ho fan la resta de barrancs.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha insistit en la necessitat de reivindicar, junt a la resta de pobles de la comarca, un Pla de Conca contra Inundacions i reclamar les infraestructures hidràuliques necessàries per a que la comarca tinga un pla d’emergència.

A més cal millorar la informació de cabdals dels rius i dels afluents del Xúquer i de la possible evacuació d’aigua. “Reclamen a nivell estatal a la Delegació del Govern i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer les infraestructures necessàries per a fer front a estos episodis, que dissortadament, cada vegada són més freqüents” assegura l’alcalde Diego Gómez.

L’alcalde també ha donat les gràcies als tècnics municipals, Policia Local, companys de corporació, Protecció Civil, Creu Roja, Bombers i Aigües de València que han estat pendents de la seguretat dels alzirenys al llarg de tot l’episodi.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí