L’alcalde d’Alzira demana al conseller d’Economia millorar l’accés als polígons i estudiar la fibra òptica

0
360
Imatge de la trobada entre Rafa Climent i Diego Gómez

El conseller visitarà els polígons industrials d’Alzira mentre la Fira Comercial comptarà amb el suport de la Generalitat

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i la regidora de Seguretat, Urbanisme i Infraestructures, Sara Garés, s’han reunit amb el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, per a tractar diferents projectes de la Ciutat en matèria d’Economia i Comerç.

Junt a la regidora encarregada del departament d’Urbanisme i Infraestructures, Gómez ha traslladat la petició de millora dels polígons industrials per part l’IVACE. Primerament, mitjançant les ajudes de 2019 i a continuació sol·licitant futures ajudes per a l’exercici 2020, amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat als polígons, renovar els vials i portar a terme un estudi de fibra òptica.

Així mateix s’ha acordat la visita del conseller d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, per a conèixer de primera mà les necessitats dels polígons industrials d’Alzira i per a mantindre un primer encontre amb l’Associació Empresarial Alzira el pròxim 10 d’octubre.

Altra de les qüestions que s’han tractat a la reunió ha estat l’electrificació de la urbanització al Respirall. A hores d’ara s’ha requerit la mediació de la Conselleria en els tràmits amb Iberdrola. Per tal d’avançar en el tema s’ha tancat una reunió amb el Director Territorial de l’empresa Iberdrola per a poder seguir el curs de les fases d’electrificació.

D’altra banda, Gómez ha aprofitat per a convidar el Conseller a la Fira Comercial, de la Tapa i de l’automòbil, #AlziraOberta, que se celebrarà del 18 al 20 d’octubre i està ubicada a l’Avinguda Sants Patrons, des de la laça del Regne fins la Plaça Generalitat.
A més s’ha parlat sobre el futur del comerç on line i s’ha acordat una entrevista amb la directora general de Comerç, Rosana Seguí, qui també assistirà a la Fira.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  VÍDEO. Así fue el homenaje de policías y bomberos a los sanitarios del Hospital de Alzira

Per a finalitzar i amb referència a la subvenció que rebrà l’Ajuntament a través del Pla Avalem Joves Plus de Labora, enguany s’han atorgat de 634.000 euros per a la contractació de 36 persones sense ocupació. Concretament es tracta de dos programes d’incentius (Empuju i Emcuju), dirigits a entitats locals, diputacions, mancomunitats i organismes autònoms per a la contractació de persones joves que estiguen en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil a l’àmbit de la Comunitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here