L’alcalde d’Alzira (Compromís) evita rebre la vara de comandament perquè li la lliurava el regidor de Vox

1
438
Diego Gómez, de Compromís (dreta) i Ricardo Belda, de Vox (esquerra)

El reelegit alcalde d’Alzira ha llançat un missatge a l’ultradreta afirmant que tindran “tolerància zero contra la intolerància”

Diego Gómez ha sigut reelegit alcalde d’Alzira en un acte en el que ha rebut els vots del seu partit, Compromís, i del PSPV, però que com a anècdota ha tingut que no ha volgut agafar la vara de comandament d’alcaldia perquè li l’havia de donar el regidor de major edat Ricardo Belda, que presidia la mesa d’edat consitutiva del ple, i que precisament és l’únic edil de Vox.

Gómez ha sigut investit gràcies al ‘Pacte de la Vila’, signat aquest divendres entre Compromís i PSPV. Així l’alcalde ha estat escollit per a un segon mandat amb els 12 vots de les dues formacions progressistes, mentre que l’oposició d’Alzira estarà conformada per PP, Ciudadanos i Vox.

En la seua intervenció ha parlat tant de les propostes que regiran la legislatura com fer d’Alzira una ciutat “pensada per les persones, amb més arbres i menys vehicles a motor”, però també allò que combatran, afirmant que “volem ser implacables davant les polítiques que suposen un retrocés” i rematant amb un “tolerància zero contra la intolerància”, en referència clara a l’ultradreta representada per Vox.

1 Comentario

  1. L’actual Alcalde d’Alzira, de Compromís, ha menyspreat amb aquesta manera d’actuar a 1.109. alzirenys i ha deixat clar que no és l’alcalde de TOTS els veïns i de TOTES les veïnes de la població.
    I açò, ho ha fet en connivència amb els regidors dels PSPV-PSOE.
    Els nacionalistes pancatalanistes i els socialistes federalistes s’omplin la boca de ser demòcrates, molt demòcrates; en canvi, les seues accions demostren ser molt intolerants.
    Alzira no se mereix estar governada per intolerants.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here