L’alcalde d’Alzira allarga fins el pont de desembre les mesures extraordinàries anticovid: “ens juguem el Nadal”

0
779
Imatge de la reunió del departament de salut de la Ribera.

Continua la tendència a la baixa en la incidència del virus a Alzira

Aquest dijous ha tingut lloc la reunió telemàtica amb Salut Pública en la qual s’han donat les dades actualitzades dels últims 7 dies. En el cas d’Alzira, hi han assistit l’alcalde, Diego Gómez, i la regidora de Sanitat, Gemma Alós, als qui s’ha comunicat que hem passat de 381 a 254 casos per cada 100.000 habitants. A més, en els últims tres dies hi ha 28 positius, i en total tenim 116 casos actius.

“Ara mateix s’està veient la frenada dels contagis, de fet estem en dades similars a principi d’octubre, el que és senyal del funcionament de les mesures. Ara mateix apostem per continuar en la línia de mantindré les mesures de prevenció fins el proper dia 9 de desembre, moment en el qual la Generalitat informarà sobre les la continuïtat o canvi a nivell autonòmica. Des de l’Ajuntament seguirem fent tot el possible per a protegir la salut dels alzirenys i alzirenyes”, ha manifestat l’alcalde.

Per la seua banda, la regidora de Sanitat, Gemma Alós ha explicat que “encara que les dades són positives, no hem d’abaixar la guàrdia. S’apropen dates festives al pont de la Constitució que poden donar lloc als contactes socials i no podem oblidar que el que fem en estos dies tindrà conseqüències directes sobre el que fem en Nadal”.

Des del Departament de Salut de la Ribera, mitjançant l’Hospital s’està treballant en la campanya de sensibilització “Açò no és un joc, no et deixes portar per la corrent” que de manera senzilla incideix en a idea de la relació directa entre el pont de la Constitució i els dies festius de Nadal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here