L’alcalde d’Aielo estudia una querella penal contra els regidors del PSPV per vulnerar el seu dret a l’honor

0
2059
José Luis Juan Pinter, alcalde d'Aielo de Malferit

José Luis Juan Pinter afirma que la reclamació de suspensió del procés d’elecció de secretari municipal que ha fet el PSPV són “acusacions falses i manipulades”

L’alcalde d’Aielo de Malferit, José Luis Juan Pinter (PP), ha anunciat una possible querella penal contra els 5 regidors del PSPV de la localitat per vulnerar el seu dret a l’honor, per demanar la suspensió del procés per nomenar a un nou secretari municipal en afirmar que el mateix alcalde es presentava com a candidat.

En un escrit publicat a la pàgina web de l’Ajuntament d’Aielo de Malferit sota el títol “Escrit de l’alcalde al poble d’Aielo” Juan Pinter ha afirmat que les acusacions que es desprenen de la denúncia dels regidors del PSPV “tindran una resposta immediata i contundent per la meua banda en defensa del meu honor i respectabilitat”. L’alcalde reconeix que l’oposició pot presentar “recursos contra el que consideren irregularitats o decisions que no s’ajusten a la Llei, però no comparteix i no acceptarà que es done informació falsa i manipulada amb la finalitat d’atemptar contra l’honor de la meua persona”.

Per això ha anunciat que “molt prompte realitzaré una roda de premsa o Ple Extraordinari on espere que acudisquen els regidors del PSPV que han abocat acusacions tan falses i manipulades que solament cerquen sembrar odi i discòrdia en la població, tan sols amb la finalitat de desgastar política i personalment a aquest Alcalde”.

José Luis Juan Pinter també ha advertit que “he posat en mans del meu advocat, perquè estudie la possibilitat de presentar una demanda civil, i querella penal, si escau, contra els 5 regidors socialistes que han difós aquests fets de manera falsa contra la meua persona”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Ximo Puig assistirà a l’acte inaugural de l’edició del 600 aniversari de la Fira d’Ontinyent

Acaba l’alcalde afirmant que “com ja és habitual, aquesta gent en comptes de resoldre problemes es dediquen a crear-los, no important-los per res el benestar de la població”. y que “si no volen treballar pel poble, que no ho facen, però almenys deixen treballar a l’Alcalde i a l’Equip de Govern Municipal”.

Afegit del PSPV

Des del PSPV també s’ha volgut afegir informació que matisaria l’anterior presentada contra el procés. Així apunten que la resolució d’alcaldia per als mèrits del lloc de secretari, va ser signada per l’alcalde accidental Rafael Joaquín Egea Balaguer el 8-2-2017. Aquest fet seria destacable ja que el Butlletí Oficial de la Província (BOP) del 17-2-2017 publicava la delegació de funcions de l’alcaldia d’Aielo de Malferit “per malaltia” de l’alcalde, i amb vigor des del 3-2-2017 fins avui de l’alta. Açò significava que en aquell moment l’alcalde el funcions era Rafael Joaquín Egea Balaguer, i no José Luis Juan Pinter.

Al·lusió a ComarcalCV.com

En l’escrit de José Luis Juan Pinter també al·ludeix a esta web, ComarcalCV.com, que va ser qui va publicar la informació donada pel PSPV. Així anuncia que “vaig a exigir al periòdic que ha abocat tanta falsedat, sense cap criteri, ni haver contrastat aquesta notícia, perquè rectifique d’acord amb la Llei 2/84 del Dret de Rectificació”.

Des de ComarcalCV.com expliquem que la informació publicada està atribuïda en tot moment al PSPV de la localitat, i que s’ha publicat en haver rebut per part del grup socialista diversa documentació oficial sobre les seues accions i sobre el procés realitzat fins ara: L’escrit signat pels regidors socialistes adreçat al Director General d’Administració Local de la Generalitat Valenciana en el que es demana la suspensió del prcés (datat el 21-7-2017); l’esborrany de l’acta de la sessió del ple ordinari de l’Ajuntament d’Aielo de Malferit (26-1-2017) en el que s’aprova el barem de mèrits del procés; les relacions de llocs de treball de l’Ajuntament d’Aielo de Malferit entre 2012 i 2017; i el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (12-4-2017) en el que es publiquen les bases del procés.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Xàtiva marca amb 42,2ºC la temperatura màxima més alta de l'any 2020 fins ara a Espanya

També afegim que ComarcalCV.com va intentar posar-se en contacte directament amb l’alcalde els dies posteriors a rebre la informació per part del PSPV, però que l’intent no va tindre èxit.

Finalment ComarcalCV.com anuncia que recollirà i divulgarà les explicacions que done l’alcalde d’Aielo de Malferit, José Luis Juan Pinter, sobre el procés, de la mateixa forma que amb la present notícia divulga l’anunci d’accions de l’alcalde.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here