L’alcalde anuncia la venda d’una parcel·la de Parc Sagunt a «una empresa important que generarà molts llocs de treball»

0
2163
Quico Fernández, alcalde de Sagunt

Es posa en marxa l’ampliació de Parc Sagunt I i les obres que facilitaran les connexions viàries amb Parc Sagunt

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández ha destacat que la notícia més important de Parc Sagunt «és la venda de la parcel·la de l’Autoritat Portuària de València en Parc Sagunt, una parcel·la de 270.000 metres quadrats, darrere de la qual van unes empreses molt importants. L’11 de gener sabrem l’empresa a la qual se li adjudicarà la parcel·la. Avancem que és una empresa important que generarà molts llocs de treball i servirà per a impulsar Parc Sagunt i el nostre port. I els diners que l’Autoritat Portuària obtinga per la venda de la parcel·la serà destinat al finançament de Parc Sagunt II”.

Fernández, ha afirmat que “2019 serà l’any de Parc Sagunt II. Definirem clarament el projecte i iniciarem els tràmits per a l’ampliació de Parc Sagunt I perquè tenim molt clar que Sagunt s’ha convertit en una referència en l’àmbit industrial i logístic, i que la demanda d’empreses continuarà sent potent i hem de tenir tots els espais disponibles en un horitzó de temps que les empreses valoren de manera segura i positiva”.

L’alcalde ha explicat que el consell d’administració de Parc Sagunt ha adjudicat una parcel·la de més de 17.000 metres quadrats a una empresa d’alimentació, concretament, a Fartons Polo. “Amb esta adjudicació i unes altres que s’han fet en els últims mesos podríem dir que pràcticament no queden parcel·les en Parc Sagunt I, només xicotetes parcel·les industrials i de caràcter terciari”, ha declarat Fernández que ha informat que en els últims dos o tres anys les parcel·les més importants de Parc Sagunt I ja s’han adjudicat i es troben en fase de construcció com Mercadona, ARNEDO o CROWN, que ja està en funcionament. “El parc ha canviat totalment el seu aspecte”, declara el màxim representant de Sagunt.

Fernández indica que, d’altra banda, que està pendent el tema de les connexions viàries amb Parc Sagunt. “Tenim bones notícies perquè els pressupostos de 2019 contemplen el projecte. Podem assegurar que l’obra s’executarà i que ja està el projecte pressupostat”. A més, l’alcalde ha contat que s’ha adjudicat el projecte d’ampliació de Parc Sagunt I, “estem treballant en l’ampliació”.

Així mateix, l’alcalde ha informat de l’adjudicació del punt d’inspecció fronterera que ajudarà a impulsar el port i ha indicat que s’està treballant, també, en l’estudi de viabilitat i el projecte de rehabilitació del Pantalà, que ja té assegurada una quantitat mínima de cinc milions d’euros, “encara que supose que al final la quantitat serà superior i permetrà la rehabilitació integral”, ha comentat i ha afegit que “la integració del port a la ciutat cada vegada està més a prop. No serà demà, però tots els passos que donem ens asseguren que eixe procés és irreversible”.

Finalment, l’alcalde ha fet una “valoració molt positiva” de l’any, “hem acabat l’any amb molt bones xifres. La desocupació s’ha reduït a dades anteriors a la crisi i esperem que estes inversions previstes per als pròxims anys ens situen en un horitzó de plena ocupació, que és l’objectiu principal d’este Ajuntament”, ha finalitzat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí