L’Ajuntament de Sueca instal·la dos nous punts de càrrega per a vehicles elèctrics

0
360
Sueca ja compta amb tres punts de càrrega de vehicles elèctrics.

Aquestos dos nous punts de càrrega han suposat una inversió de 43.197 euros i se sumen al que ja hi ha a la plaça de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Sueca, a través de les regidories de Medi Ambient i Serveis Municipals, ha instal·lat a la ciutat dos nous punts de càrrega per a vehicles elèctrics que se sumen al que ja funciona en la plaça de l’Ajuntament. Esta actuació, l’import de la qual ha ascendit a 43.197 euros, ha sigut possible gràcies al suport financer de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE, qui ha subvencionat el 80% del projecte mitjançant el programa d’instal·lació d’infraestructura de recàrrega per a vehicles elèctrics any 2020.

“Amb esta actuació, posem a la disposició de la ciutadania que posseïsca este tipus de vehicle, dos nous punts de càrrega situats en zones estratègiques de la ciutat. Un d’ells serà de càrrega ràpida i, l’altre, semiràpida. L’objectiu és que puga beneficiar-se del servei el major nombre possible de ciutadans i ciutadanes. Per a la seua utilització, serà indispensable registrar-se prèviament en l’aplicació Moviltik i activar la càrrega des del mòbil o qualsevol altre dispositiu”, ha assenyalat el regidor de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez. “La nostra pretensió és, al mateix temps que facilitar a la ciutadania la utilització d’este tipus de vehicles, potenciar cada vegada més el seu ús no contaminant en benefici de tot el municipi, contribuint a la reducció de gasos i a una millor qualitat mediambiental”, ha explicat la regidora de Medi Ambient, Carmen Pérez.

Els dos nous punts de càrrega per a vehicles elèctrics, que estaran en breu en funcionament, estan situats en els pàrquings públics del carrer València, per a càrrega semiràpida, i el carrer Orient, per a càrrega ràpida.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here