L’Ajuntament de Xàtiva ultima millores en els centres escolars de la ciutat

0
1541
Miquel Lorente i Amor Amorós han visitat les obres

Amor Amorós: “volem que l’espai escolar siga confortable i adaptat a les necessitats dels xiquets i xiquetes”

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Xàtiva, Amor Amorós, acompanyada pel primer tinent d’alcalde, Miquel Lorente, ha visitat aquest divendres alguns dels centres escolars de la ciutat. El motiu de la visita era comprovar in situ l’avanç de les obres de millora dels centres que s’han dut a terme aprofitant les vacances escolars d’estiu. Els centres on s’ha actuat enguany són Attilio Bruschetti, Jacinto Castañeda, Teresa Coloma i Taquígraf Martí. El cost de les intervencions s’aproxima als 18.000 euros.

La regidora ha explicat que “totes les actuacions plantejades han sigut en resposta a les peticions de les direccions dels centres educatius. Venim d’un període de deixadesa pel que fa a les actuacions de manteniment en els centres i ara el que volem, com a responsables públics, és anar pal·liant aquestes deficiències. Les actuacions, fonamentalment, han sigut d’adaptació a les necessitats d’aquest curs. Des de la regidoria, volem que l’espai escolar siga confortable i adaptat a les necessitats dels xiquets i xiquetes”.

Les intervencions en l’Attilio Bruschetti han consistit en un canvi del paviment de l’aulari per evitar les inundacions per la pluja; en l’adaptació de l’espai de l’aula d’anglès; en l’habilitació d’un petit magatzem; en la neteja del pati i en l’eliminació d’un espai de formigó amb pneumàtics reciclats.

Pel que fa a les millores en el Jacinto Castañeda, s’ha procedit a reformar la biblioteca per a traslladar l’aula de la Unitat Específica de Comunicació i Llenguatge a la primera planta del centre, amb un accés directe al pati interior. Finalment, al Teresa Coloma, s’ha habilitat un nou accés al col·legi pel carrer Ángel Lacalle, amb la vista posada en augmentar la seguretat dels escolars i les famílies a l’hora d’entrada i eixida del centre.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Comencen a Sueca els treballs de conservació de la façana modernista de l'Ateneu

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here