L’Ajuntament de Tavernes premia l’ús del valencià en les falles 2017

0
164

Un any més, la Regidoria de Promoció Lingüística repartirà tres premis dotats amb 1.000, 600 i 300 euros per a cada una de les tres comissions falleres guanyadores                                         

La Regidoria de Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Tavernes, a través del Gabinet Municipal de Normalització Lingüística, convoca els Premis a l’Ús del Valencià en les Falles 2017, dirigits a les sis comissions falleres del municipi, que poden optar a guanyar algun dels tres premis que es reparteixen.

El primer premi està dotat amb 1.000 euros, el segon amb 600 euros i el tercer amb 300 euros. Les tres falles guardonades amb estos premis també rebran el banderí acreditatiu.

La regidora de Promoció Lingüística, Bea Ferreres, ha assenyalat “l’esforç que fan les falles per a normalitzar l’ús del valencià en els llibrets, en els monuments i també en les xarxes socials; per això, volem premiar el treball que realitzen en la promoció de la nostra llengua”.

El jurat valorarà l’ús i la qualitat del valencià en la retolació de la falla, el llibret faller, la retolació en el casal i en el voltants, en les xarxes socials i en qualsevol altre element que el jurat considere convenient. A més, el jurat podrà declarar desert qualsevol premi si estima que els elements presentats no tenen la qualitat suficient.

Les comissions falleres interessades a participar-hi hauran d’entregar el llibret faller en el Gabinet Municipal de Normalització Lingüística del consistori abans de les 14 hores del dia 10 de març de 2017.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here