L’Ajuntament Sueca reparteix 5.000 kits de prevenció en els seus centres escolars

0
2365
El kit es va anunciar a l'inici del curs escolar de Sueca.

El kit està format per un necesser, que inclou una mascareta higiènica i reutilitzable, un portamascareta, un gel hidroalcohòlic que es podrà penjar de les motxilles, i una botella reutilitzable per a l’aigua

L’Ajuntament de Sueca ha començat aquest dimecres a repartir, a tots els centres escolars del municipi, el kit de prevenció per a l’alumnat de Primària i Secundària anunciat a l’inici de curs. L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i el regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez, junt als regidors de tots els departaments implicats en el projecte, han presentat en el saló de plens este kit preventiu, del qual s’han preparat 5.000 unitats, i que està format per un necesser, que inclou una mascareta higiènica i reutilitzable, un portamascareta, un gel hidroalcohòlic que es podrà penjar de les motxilles, i una botella reutilitzable per a l’aigua. En el necesser, l’alumnat podrà guardar també l’esmorzar. A més, cada centre rebrà una columna dispensadora de gel hidroalcohòlic movible perquè l’equip directiu decidisca la seua ubicació idònia: al pati, en l’entrada, etc.

“Ha sigut una gran satisfacció treballar en un projecte en el qual s’ha implicat tot l’Ajuntament en benefici dels nostres escolars, especialment la Regidoria de Turisme, que s’ha encarregat dels necessers; la Regidoria de Sanitat, dels pots d’hidrogel; la de Medi Ambient, de la botella reutilitzable de material tritan, adequat per a l’ús alimentari; la de Festes, del portamascareta; la d’Educació, de les mascaretes; i la de Serveis Municipals, de les columnes dispensadores de gel. Hem preparat kits per a tot l’alumnat de Primària i Secundària que hem classificat en dos tipus, segons la grandària de la mascareta, per a poder abastar a totes les edats. Per la seua banda, els ajuntaments del Perelló i Mareny de Barraquetes s’han sumat també a la iniciativa fent-se càrrec dels costos dels kits que entregaran en els seus centres escolars”, ha explicat el regidor d’Educació i Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez.

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha felicitat les diferents regidories implicades “per haver-se bolcat des del principi, de manera transversal, en l’obtenció d’este kit de prevenció per als nostres menors. Es tracta d’un compromís que vam adquirir amb tots els centres escolars en la reunió que vam mantindre a l’inici del curs, ja que, a pesar que les competències en Educació corresponen a la Conselleria, nosaltres, des de l’Ajuntament, vam creure convenient sumar-nos a esta prevenció aportant el nostre gra d’arena”.

Els primers centres a rebre este kit preventiu han sigut el Centre d’Educació Especial Miquel Burguera i el Centre d’Educació Infantil San José y San Antonio. En estos dies, seran repartits per tots els col·legis de Sueca i l’Institut Joan Fuster.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here