L’Ajuntament de Sagunt signa un conveni amb Leroy Merlin per a la selecció d’uns 120 treballadors

0
1497
Imatge de la reunió que ha tingut lloc a Sagunt

A causa de la pròxima apertura de la multinacional francesa a Sagunt, l’empresa busca personal

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández i el representant de Leroy Merlin España, Juan Andrés Blázquez, s’han reunit per a signar un acord de col·laboració entre l’Ajuntament i la multinacional francesa per a la selecció de personal que treballarà en l’establiment que s’obrirà a la ciutat.

A la reunió han assistit també el regidor delegat de Promoció Econòmica, Miguel Chover i el responsable de Recursos Humans de Leroy Merlin y ha servit per acordar que es fixaran les accions de col·laboració entre les dos parts que conduïsquen al foment de la formació i l’ocupació a la nostra localitat.

En este sentit, l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha declarat que “Leroy Merlin, serà la primera empresa que s’implantarà al nou parc comercial. Probablement sobre el 15 de juny obrirà les seues portes, i suposa, evidentment, una gran oportunitat per als nostres ciutadans de trobar un treball. L’empresa està pensada per a 120 treballadors i treballadores, probablement alguns es traslladen des d’altres centres de fora, és a dir, treballadors que ja formen part de l’empresa, que poden anar a treballar al costat de casa però en qualsevol cas l’oferta és important i per tant cal que els nostres veïns i veïnes estiguen atents”.

El procés de selecció s’iniciarà en breu, ja que l’obertura està programada per al pròxim estiu. Així doncs, les persones interessades poden inscriure’s de forma telemàtica a través de la web www.sagunto.portalemp.com així com també acudir al departament municipal de Promoció Econòmica per a ampliar la informació. Hi ha que destacar que les persones que ja estaven inscrites en la base de dades del departament de Promoció Econòmica no necessiten inscriure’s de nou.

​ “Tots estos convenis els fem, precisament a través d’esta base de dades on disposem d’una llista de persones que tenen una determinada formació, un determinat perfil, i als quals anem informant de totes estes ofertes i també oferint la possibilitat de formació que és molt important, ja que cada volta els treballs són més especialitzats i cal que la gent faça tots els cursos que estiguen al seu abast per a poder ser útil i arribar a un lloc de treball més especialitzat”, ha senyalat Fernández.

Així mateix, el regidor de Promoció Econòmica, Miguel Chover, ha afirmat que “amb la signatura d’este acord de col·laboració amb Leroy Merlin, fem un pas més en el que és la promoció de l’ocupació a la nostra ciutat. Creiem que és una magnífica notícia que Leroy Merlin s’instal·le ací i aconseguir que moltes persones de la nostra ciutat puguen trobar treball en este lloc”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí