L’Ajuntament de Sagunt es reunix amb Decathlon, empresa que preveu crear 50 llocs de treball a la localitat

0
1855
Imatge de la trobada entre representants de Sagunt i l'empresa

La cadena de tendes roba i equipament esportiu Decathlon obrirà en Vidanova Parc de Sagunt un centre que ocuparà 2.621 metres quadrats

L’Ajuntament de Sagunt ha mantingut una reunió a tres bandes amb Decathlon i Grup Lar per tal de conéixer l’estat en què es troben les llicències i conéixer els responsables de l’empresa. En la trobada va haver com a representants municipals els delegats de Promoció Econòmica, Miguel Chover, de Manteniment, Pepe Gil, i d’Activitats, Guillermo Sampedro.

Decathlon Sagunt ocuparà una superfície de 2.621 m² de Vidanova Parc i albergarà més de 70 disciplines esportives amb productes comercialitzats. Per al seu funcionament, Decathlon comptarà amb 50 llocs de treball directes, a més de l’ocupació indirecta que generarà en servicis, logística, etc. El perfil dels treballadors pel qual es caracteritza l’empresa és pels apassionats per l’esport i amb perfil comercial. Per este motiu, l’Ajuntament de Sagunt i Decathlon signaran pròximament un conveni de col·laboració amb el departament de Promoció Econòmica.

Actualment, Decathlon compta amb 15 tendes repartides per la Comunitat Valenciana, de les quals 3 estan en procés, que són les que se situaran pròximament a Sagunt, Ondara i Benidorm.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí