L’Ajuntament Sagunt posa en servei un nou autobús híbrid

0
1537
El nou autobús híbrid de Sagunt.

La Regidoria de Mobilitat Urbana ha posat en marxa aquest nou autobús a la línia 102 Sagunt-Renfe-Port de Sagunt

La línia 102 Sagunt-Renfe-Port de Sagunt estrena un nou autobús híbrid. Este dijous l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i el regidor de Mobilitat Urbana, Javier Raro, acompanyats pel gerent d’AVSA, Salvador Nabas, han presentat el nou vehicle que se suma a la flota d’autobusos del municipi.

Javier Raro ha assegurat que amb este nou autobús híbrid “aconseguim reduir les emissions i augmentar l’accessibilitat que tenim en els nostres autobusos”. Raro ha afirmat que este “és un pas per a millorar el transport públic de la nostra ciutat. A més, estem treballant actualment a millorar el servici que prestem amb una modificació de línies i també estem intentant fer tots els autobusos completament accessibles”.

Per la seua banda, Darío Moreno ha destacat que l’Ajuntament de Sagunt continua invertint en mobilitat, “i ho fem amb una doble perspectiva, d’una banda potenciem el servei públic amb un nou autobús que millora les prestacions i que aporta una millora de qualitat del servei, però d’altra banda incorporem la sostenibilitat, un aspecte molt important per a nosaltres”, ja que l’autobús funcionarà en gran manera amb les bateries i reduirà considerablement les emissions.

L’alcalde ha assenyalat que este “és un pas avant, un pas en la direcció d’entendre la sostenibilitat com un aspecte transversal que incloga totes les àrees i continuarem treballant en eixa direcció”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here