L’Ajuntament de Sagunt confia en acabar en 2017 les obres del jaciment arqueològic del carrer Horts

0
1227
Imatge de l'actual estat de la intervenció al solar de Sagunt

La Mesa de Contractació de l’Ajuntament acorda la proposta per finalitzar les obres del solar del carrer dels Horts

L’Ajuntament de sagunt confia en que les obres del solar del carrer Horts on hi ha un jaciment arqueològic d’època romana estiguen acabades abans de finalitzar l’any, segons ha explicat el regidor de Contractació, Pepe Gil. Estes declaracions les ha realitzades després de que la Mesa de contractació de l’Ajuntament de Sagunt haja acordat la proposta d’adjudicació de les obres de finalització del parc arqueològic.

El consistori va aprovar en juliol la licitació d’un nou contracte per a la finalització de les obres, després que l’empresa paralitzara els treballs unilateralment en considerar que no podia continuar-les pel pressupost que ella mateixa va oferir, a pesar que l’Ajuntament de Sagunt va licitar les obres per més de 526.000 euros. L’obra de preservació de les restes arqueològiques, que porta paralitzada des de desembre, està quasi finalitzada, solament falta per construir el jardí vertical, els jocs infantils, les baranes i els elements d’il·luminació.

D’altra banda, la Mesa també ha acordat la proposta d’adjudicació per instal·lar la coberta de la pista d’hoquei de la zona esportiva d’internuclis. El procés administratiu serà el mateix que en l’anterior punt i Pepe Gil també ha destacat la importància de que estes obres finalitzen abans d’acabar l’any, així com el fet que “no hi havia baixes temeràries ni en un informe ni en l’altre”.

Altres punts tractats en la Mesa de Contractació han sigut la presentació d’ofertes sobre vehicles policials i la d’ofertes per al manteniment de les instal·lacions tèrmiques de l’ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here