L’Ajuntament i Associació d’Arquitectes d’Ontinyent analitzen l’impacte del nou programa ARRUR de rehabilitació urbana

  0
  1129
  El regidor Joan Sanchis amb els arquitectes d'ARQO

  El regidor de Territori i representats del col·lectiu també aborden altres qüestions com les ajudes municipals al sector o la revisió d’edificis

  L’impacte a Ontinyent del nou programa ARRUR de rehabilitació urbana que subvencionen el Ministeri de Foment i la Generalitat Valenciana és un dels temes que s’ha tractat a una recent reunió entre el regidor de Territori de l’Ajuntament d’Ontinyent, Joan Sanchis, i representants de l’Associació d’Arquitectes d’Ontinyent ARQ-O.

  Cal recordar que el passat 29 d’octubre l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el regidor Joan Sanchis presentaven la consecució d’una subvenció de 2 milions d’euros del Ministeri de Foment i Generalitat Valenciana per posar en marxa un nou programa de Rehabilitació Urbana a la ciutat, la subvenció més elevada de les úniques quatre atorgades a municipis valencians, i suposarà un impacte de fins a 8 milions d’euros en obres a la ciutat, en afegir-se les aportacions de l’Ajuntament (2’34 milions) i els particulars (3’66 milions).

  A l’encontre es parlava al voltant de les diferències del nou Pla respecte a l’anterior programa ARRU, “ja que la subvenció obtinguda és més del doble i la superfície d’actuació serà més del doble, arribant-se a llocs on no s’arribava dins de la zona delimitada de La Vila, Raval i Poble Nou», explicava Sanchis. El Pla s’executarà fins 2023 i contempla la realització de treballs d’edificació en 30 habitatges i de rehabilitació en altres 42.

  A l’encontre també es parlava al voltant d’altres qüestions com les ajudes municipals al sector o la revisió d’edificis, o els projectes d’inversions i actuacions de l’Ajuntament. Joan Sanchis valorava positivament un encontre plantejat “per mantenir i incrementar les sinèrgies i la col·laboració recíproca en temes que afecten a la ciutat, als quals podem aprofitar l’experiència del sector dels arquitectes”. L’encontre dóna continuïtat al

  mantingut el passat mes de setembre pel regidor amb representants de l’Associació de Promotors i Constructors, de manera prèvia a la convocatòria de la Mesa de Territori que es realitzarà pròximament.

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí